20 χρόνια Le Pliage!


20 χρόνια Le Pliage!

H  Longchamp στρέφεται στην καλλιτέχνη Sarah Morris για να μας ξανά συστήσει την εικονική τσάντα Le Pliage με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου της.  

Mέσα σε είκοσι χρόνια η σειρά Le Pliage έχει γίνει ένα παγκόσμιο σύμβολο κομψότητας αλλά και κομμάτι καθημερινότητας. Και η σύγχρονη γυναίκα ανά τον κόσμο έχει υιοθετήσει αυτό το σύγχρονο μοντέλο ως μέρος της ζωής της.

Ιδανική για καθημερινή χρήση, η Le Pliage  είναι ελαφριά σαν πούπουλο, διπλώνει στο μέγεθος ενός πορτοφολιού και είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα πράγματά σας. Είναι μια ζωντανή έκφραση χρωμάτων, η επιτομή του στυλ, φόρος τιμής στον παρισιάνικο τρόπο ζωής και ένα υπέρτατο παράδειγμα
γαλλικής δεξιοτεχνίας.

Όπως μια κενή σελίδα, που παρέχει πρόσφορο έδαφος για τη φαντασία, η Le Pliage είναι ο ιδανικός καμβάς για καλλιτεχνικά εγχειρήματα. Σε ολόκληρη την ιστορία της, πρωτοπόροι  καλλιτέχνες όπως οι Tracey Emin , Jeremy Scott και Mary Katrantzou έχουν εμπνευστεί για να δημιουργήσουν limited συλλογές, ανάγοντας και το δικό τους ταλέντο σε μία νέα διάσταση.

Περισσότερες από 30 εκατομμύρια Le Pliage τσάντες έχουν πουληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέχρι σήμερα, περισσότερα από 30 εκατομμύρια παραδείγματα καινοτομίας σε στυλ και τεχννογνωσία.

Συλλογή Sarah Morris Longchamp 2014
 

LE PLIAGE LIMITED EDITION
Η συλλογή της Sarah Morris είναι μία πολύχρωμη limited edition εκδοχή της σειράς Le Pliage , εμπνευσμένη από ένα από τα έργα της καλλιτέχνιδος που ανήκουν στην σειρά " Rio". H δερμάτινη shopper bag, που παράγεται σε μόλις 125 συλλεκτικά δείγματα, δημιουργήθηκε σε ένα συγκεκριμένο σχήμα: ένα τετράγωνο, το οποίο θυμίζει τον καμβά που χρησιμοποιεί συνήθως η Sarah Morris για τα έργα της.
Αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από μαλακό και πολυτελή δέρμα μοσχαριού, το οποίο είναι εξαιρετικά εύπλαστο, ώστε να μπορεί να διπλώνεται. Όλη η συλλογή είναι υπογεγραμμένη από την ίδια.

LE PLIAGE ECLIPSE
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τη Longchamp, η Sarah Morris ήταν
γοητευμένη από το γεγονός ότι η Le Pliage είναι χειροποίητη και παράγεται ωστόσο σε μαζική κλίμακα. Επανασχεδίασε λοιπόν τη Le Pliage Νylon, δημιουργώντας μια λευκή τσάντα με print τον πίνακα Total Annual Solar Eclipse. Σε δύο μεγέθη, βρίσκουμε δύο 3D επανερμηνείες του έργου.

Ο ενθουσιασμός της Sarah ήταν μεγάλος για την σειρά Le Pliage: "Μπορείτε να τη δείτε παντού, να φοριέται σε κάθε χώρα και να χρησιμοποιείται από όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν απολύτως τίποτα κοινό, εκτός από αυτήν την τσάντα ! " σημειώνει χαρακτηριστικά.

LE PLIAGE SM PALETTE

Η Le Pliage  SM PALETTE είναι διαθέσιμη στα χρώματα του ουράνιου τόξου-καμβάς έμνευσης όλων των έργων της Sarah Morris. Η καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει οκτώ αποχρώσεις, όλες διαθέσιμες σε μαύρα ή λευκά χερούλια. Εκλεκτά παστέλ και ανοιχτό γκρι αναμειγμένο με φωτεινές αποχρώσεις, κόκκινο και μπλε μαζί με ένα κλασσικό μαύρο, σε μια συλλογή που σίγουρα θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σας.

Tags LONGHCAMP


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6178 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4026 s // Total time: 3.0204 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X