Ζέτα Μακρυπούλια: "Ο Καπουτζίδης δεν μου πρότεινε φέτος να συνεργαστούμε"


Ζέτα Μακρυπούλια: "Ο Καπουτζίδης δεν μου πρότεινε φέτος να συνεργαστούμε"

Η ηθοποιός μίλησε για όλα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "HELLO". Συγκεκριμένα η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της κινηματογραφική ταινία του Γιώργου Ζαπατίνα "Στα Καλά Καθούμενα", αλλά και την ακύρωση της θεατρικής δουλειάς "Ωραία μου Κυρία".

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε και για τη φιλία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και τη νέα τηλεοπτική δουλειά που ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός: "Είχαμε μιλήσει δύο φορές το καλοκαίρι-έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα-, αλλά δεν ξέρω την ιστορία του σίριαλ. Έχω όμως απεριόριστη εμπιστοσύνη σε αυτόν". Επίσης η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν της πρότεινε να συμμετάσχει στη σειρά του: "Ήθελε προφανώς να κάνει κάτι διαφορετικό και να μην έχει τους ίδιους ανθρώπους".

Για το γεγονός οτι ο Γιώργος Καπουτζίδης συνεργάζεται για δεύτερη φορά τηλεοπτικά με τη Σμαράγδα Καρύδη, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: "Εντάξει, να μην έχει τους ίδιους ανθρώπους. Το ότι έχουμε φιλική σχέση δε σημαίνει ότι είναι δεσμευμένος να παίρνει στις δουλειές τους φίλους του. Είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να διαχωρίζουμε τις προσωπικές από τις επαγγελματικές σχέσεις".

Tags ζετα μακρυπουλια, γιωργος καπουτζιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6444 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5176 s // Total time: 4.1620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X