Τα chat rooms επιστρέφουν: Η νέα εφαρμογή του Facebook


Τα chat rooms επιστρέφουν: Η νέα εφαρμογή του Facebook

Το Facebook μόλις κυκλοφόρησε την νέα του εφαρμογή «Rooms» η οποία στοχεύει στο να επαναφέρει στο προσκήνιο το Forum στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι χρήστες της νέας εφαρμογής για iOs συσκευές (που προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες αγγλόφωνες χώρες) μπορούν να δημιουργήσουν με ψευδώνυμα διαφορετικά rooms, δηλαδή ομάδες συζήτησης, για ένα θέμα που τους ενδιαφέρει, και να προσκαλέσουν κι άλλους χρήστες να μπουν στη συζήτηση.

Κάθε room με την δημιουργία του αποκτά ένα μοναδικό QR Code το οποίο ο δημιουργός του μπορεί να στείλει σε όσους χρήστες επιθυμεί να εμπλακούν στην συγκεκριμένη συζήτηση. Το Rooms κυκλοφορεί εντελώς αυτόνομα από το Facebook και επιτρέπει το ποστάρισμα εικόνων και βίντεο. Σε περίπτωση που κάποιος από τους χρήστες θεωρηθεί ανεπιθύμητος, ο δημιουργός της συζήτησης έχει την δυνατότητα να του απαγορεύσει να διαπαντός την πρόσβαση στο συγκεκριμένο room.

Η εφαρμογή Rooms, που κυκλοφόρησε μόλις μόνο για συσκευές της Apple, θα αποκτήσει την Android εκδοχή της στις αρχές του 2015, ενώ δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες πέραν της Αμερικής και της Μεγάλης Βρετανίας, ή εάν θα υποστηρίζει άλλες γλώσσες εκτός των Αγγλικών.

Tags chat room, gadgets, facebook, τεχνολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2326 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2235 s // Total time: 2.4561 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X