Ο οίκος Calvin Klein γιορτάζει τα είκοσι χρόνια κυκλοφορίας του αρώματος ck One


Ο οίκος Calvin Klein γιορτάζει τα είκοσι χρόνια κυκλοφορίας του αρώματος ck One

Λανσάροντας μια νέα καμπάνια, εμπνευσμένη από τα περίφημα selfies που κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα! 

Το1994 ο Calvin Klein είχε μόλις λανσάρει το θρυλικό άρωμα ck One που προωθήθηκε σαν unisex και η επιτυχία του ήταν κάτι που δεν είχε προηγούμενο. 20 χρόνια μετά, ο οίκος γιορτάζει και λανσάρει την εορταστική καμπάνια αποτυπώνοντας το πνεύμα της εποχής.

Την καμπάνια επιμελήθηκε ο ιταλός Mario Sorrenti, ο οποίος φωτογράφισε στη Νέα Υόρκη διάσημες προσωπικότητες όπως τα μοντέλα Edie Campbell, Ali Michael και Jing Wen, την τραγουδίστρια Samantha Urbani και άλλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Σκηνοθέτησε ένα κολάζ με selfies γεμάτο νάρκισσα αγόρια και κορίτσια που ποζάρουν με έντονο το στοιχείο του ερωτισμού.  H καμπάνια πλαισιώνεται από ένα Τumblr στο οποίο το υλικό ανανεώνεται συνεχώς και έχει εκτός από φωτογραφίες και GIFs, βίντεο με τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας και σκηνές από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.   

Συνδυάζοντας τα 20 χρόνια πορείας του εμβληματικού ck One με τη σύγχρονη εποχή, ο γνωστός οίκος φέρνει τη διαχρονικότητα στα σημερινά δεδομένα. Το ck One όχι μόνο άντεξε στο χρόνο, αλλά κατάφερε ακόμη και σήμερα να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών και να θεωρείται κλασικό και αγαπημένο μιας ολόκληρης γενιάς.

Tags 20 χρονια ck one. beauty, perfume, Calvin Klein, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3016 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3428 s // Total time: 2.6445 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X