Μάνος Ιωάννου: Τι τον ενοχλεί στη Ναταλία Γερμανού και γιατί θα την χώριζε;


Μάνος Ιωάννου: Τι τον ενοχλεί στη Ναταλία Γερμανού και γιατί θα την χώριζε;

Ο ηθοποιός εξομολογείται...

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ" και μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γιάννη Πουλόπουλο και για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε τι τον ενοχλεί σε εκείνη, αλλά και για ποιο λόγο θα μπορούσε να την χωρίσει.

"Όσο και αν προς τα έξω δίνει την εικόνα της δυναμικής γυναίκας, κρύβει τρομερές ευαισθησίες", δήλωσε για τη σύντροφό του, και κατόπιν πρόσθεσε «Είναι μία πανέμορφη, νέα γυναίκα με προσωπικότητα που έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι με τρομερό ήθος και αρχές».

Όσο για το τι είναι αυτό που τον ενοχλεί σε εκείνη, ο ηθοποιός απάντησε "Η ανασφάλειά της", τονίζοντας πως "Αν υποθέσουμε ότι με άριστα το δέκα, ως γυναίκα παίρνει –για να μην πω δέκα και με θεωρήσετε υπερβολικό- εννέα, εκείνη πιστεύει ότι αξίζει επτά ή οκτώ".

Ακόμη, ο ίδιος σημείωσε πως αν την έπιανε να ψάχνει το κινητό του θα τη χώριζε. "Δε μου αρέσει να μου κάνουν πράγματα που δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό και με ενόχλησε πολύ όταν μου το έκαναν", είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, στην ερώτηση αν η Ναταλία είναι το άλλο του μισό, απάντησε ότι είναι… μικρός ακόμη για να ξέρει, εξηγώντας "Για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, θα πρέπει να έχω φτάσει σε προχωρημένη ηλικία και να κάνω τον απολογισμό μου".

Tags Μάνος Ιωάννου, ναταλια γερμανου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6001 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2292 s // Total time: 2.8292 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X