Μπιγιονσέ: Η ιέρεια του photoshop. Δείτε γιατί...


Μπιγιονσέ: Η ιέρεια του photoshop. Δείτε γιατί...

Δεν θα πούμε ότι δεν είναι όμορφη, απλώς θα σας δείξουμε γιατί τα Μέσα τη «θάβουν» σε όλο τον κόσμο. Η νέα φωτογράφηση έχει γίνει το επίκεντρο σχολίων ,ξανά.

Το αγαπημένο θέμα των διεθνών celebrities περιοδικών ήταν πάντα το πόσο αγαπάει η Μπιγιονσέ το photoshop. Βέβαια, το δεύτερο αγαπημένο θέμα με πρωταγωνίστρια τη σταρ είναι διαζύγιό της, η φήμη που «σέρνεται» σε όλα τα πηγαδάκια, αλλά και τα εξώφυλλα.

Η εξαιρετική φωτογράφησή της για το CR Fashion Book 2014 ξανάβαλε φωτιά μέσα στην πυρκαγιά φημών για την προσωπική της ζωή. Η εξωτερική της εμφάνιση έχει γίνει ένα παιχνίδι στα χέρια του γραφίστα, αφού και αυτή τη φορά η -κατά τα άλλα- καλλονή Μπιγιονσέ δεν έμεινε φυσική.

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησής του CR Fashion Book....

....και μελετήστε με προσοχή τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται για να αποδείξουν ότι η Queen B είναι η ιέρεια του photoshop, με τελευταίο το σκάνδαλο των προσωπικών της φωτογραφιών που ανάρτησε στη σελίδα της και στο Instagram, που δείχνουν τα πόδια της εξαιρετικά αδύνατα και το κενό ανάμεσά τους τεράστιο, δηλαδή την εικόνα των ποδιών απαλλαγμένη από το γνωστό «φούσκωμα» του εσωτερικού των μηρών.

*Kάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος.

Φωτογραφίες: «CR Fashion Book»

Tags μπιγιονσέ, φωτογραφιες, photoshop


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7166 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4111 s // Total time: 3.1277 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X