Η απάντηση της Ρενέ Ζελβέγκερ σε όσους τρόμαξαν με το «νέο» της πρόσωπο


Η απάντηση της Ρενέ Ζελβέγκερ σε όσους τρόμαξαν με το «νέο» της πρόσωπο

Η απάντησή της στα - από χιουμοριστικά μέχρι κοροϊδευτικά - σχόλια που ακολούθησαν της εμφάνισής της τη Δευτέρα στα Elle Women in Hollywood Awards στο Μπέβερλι Χιλς είναι αποστομωτική.

Αυτό που συνέβη χθες Τρίτη στα social media ήταν τραγικό. Λες και όλοι περίμεναν στη γωνία τη Ρενέ Ζελβέγκερ για να ξεσπάσουν όλη την κακία του κόσμου. Μάλιστα τα περισσότερα posts είχαν τον τίτλο R.I.P.

Η «νέα» Ρενέ Ζελβέγκερ εμφανίστηκε μετά από χρόνια απουσίας στα 45 της πια.

«Είμαι χαρούμενη που ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, χαρούμενη, πιο γεμάτη ζωή και είμαι εκστασιασμένη αν αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου. Η συζήτηση γύρω από την αλλαγή μου είναι ανόητη και θέλω να απαντήσω γιατί φαίνεται πως όλοι αυτοί οι τύποι που ψάχνουν για μια εξωφρενική αλήθεια που δεν υπάρχει δεν θα με αφήσουν ήσυχη αν δεν μιλήσω. Οι φίλοι μου λένε ότι δείχνω ήρεμη. Είμαι υγιής. Για πολύ καιρό δεν το κατάφερνα. Είχα ένα πρόγραμμα που δεν ήταν ρεαλιστικό και δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να ασχοληθεί με εμένα. Αντί να σταματήσω και να ξεκινήσω από την αρχή, συνέχιζα να τρέχω μέχρι που εξαντλήθηκα, κάνοντας κακές επιλογές για το πως να κρύψω την εξάντλησή μου. Οταν γνώρισα το χάος επέλεξα διαφορετικά πράγματα», δηλώνει η Ζελβέγκερ στο People μετά από τη σωρεία δημοσιευμάτων που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

«Δούλεψα με τον εαυτό μου προκειμένου να καταφέρω να μείνω σταθερή, να μπορώ να φροντίζω την οικογένειά μου, να αγαπώ κάποιον, να μαθαίνω καινούρια πράγματα, να μεγαλώνω και να γίνομαι ένας δημιουργικός άνθρωπος. Ο κόσμος δεν με γνωρίζει στα 40 μου χρόνια και δεν με γνωρίζει υγιή όπως είμαι τα τελευταία χρόνια. Ναι, ίσως δείχνω διαφορετική, αλλά ποιος δεν είναι διαφορετικός όταν μεγαλώνει;».

H Ρενέ Ζελβέγκερ, μετά από απουσία πέντε χρόνων από το σινεμά (τελευταία της ταινία ήταν το «My Own Love Song» του Ολιβιέ Νταάν) θα επιστρέψει με το «The Whole Truth» της Κόρτνεϊ Χαντ που θα βγει στις αίθουσες το 2015.

Tags ρενε ζελβεγκερ, Renee Zellweger


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0349 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4126 s // Total time: 4.4475 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X