«Τι πρέπει να προσέξω αν έχω κοιλίτσα;»


«Τι πρέπει να προσέξω αν έχω κοιλίτσα;»

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, είναι η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Ακόμα και αν δεν έχουν επιπλέον κιλά, πολύ συχνά παρατηρείται το φαινόμενο των έξτρα πόντων σ’ αυτό το σημείο της σιλουέτας, οι οποίοι χάνονται με πολύ δύσκολο τρόπο. Εμείς θα σας πούμε μερικά έξυπνα fashion tricks για να περάσει απαρατήρητο αυτό το αδύνατο σημείο σας.  

1. Αποφύγετε τα στενά -στην περιοχή- ρούχα. Δεν θέλει ιδιαίτερη σκέψη, ξέρετε πως όταν κάτι εφαρμόζει πλήρως πάνω σε κάποιο σημείο του σώματος, αυτόματα το τονίζει.

2. Το layering λειτουργεί τέλεια. Τονίστε λοιπόν τους ώμους σας με πουλόβερ, εσάρπες και ζακέτες και το βάρος της σιλουέτας σας θα πέσει σίγουρα εκεί.

3. Αποφύγετε τις στενές και λεπτές ζώνες. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τονίσετε την προβληματική περιοχή, ενώ το αποτέλεσμα δεν θα σας κολακεύει με κανέναν τρόπο. Αντίθετα μια λεπτή ζώνη θα σας «κόβει».

4. Τα βολάν και οι πτυχώσεις στο στήθος είναι ακόμα μία καλή λύση για να κάνετε τον κορμό σας να φαίνεται πολύ πιο ισορροπημένος. Προτιμήστε τα χωρίς δεύτερη σκέψη.

5. Προτιμήστε τα πιο σκούρα χρώματα σε μπλούζες και πουκάμισα. Ναι, είναι αλήθεια ότι σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη, οπότε είναι ένας καλός τρόπος να κρύψετε επιπλέον πόντους.

6. Πείτε όχι στα κοντά φορέματα. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τονίζουν την κοιλιά σας. Αντίθετα προτιμήστε όλα αυτά που έχουν μήκος κοντά στο γόνατό σας.

7. Αν ψάχνετε το ιδανικό παντελόνι, να θυμάστε πως δεν πρέπει να φορέσετε ούτε ψηλόμεσο αλλά ούτε και χαμηλόμεσο. Το μεσαίο ύψος της μέσης είναι η καλύτερη επιλογή.

8. Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι στο εμπόριο, υπάρχου shapewear τα οποία με ελάχιστο κόστος μπορούν να βοηθήσουν στον καλύτερο σχηματισμό της σιλουέτας σας. Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι θεαματικά αν κάνετε τη σωστή αγορά και μπορείτε να τα φοράτε κάτω από οποιοδήποτε ρούχο.

Tags κοιλιτσα, συμβουλές, μόδα, Ρούχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2884 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3473 s // Total time: 2.6356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X