Kate Middleton: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης


Kate Middleton: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

H Kate, η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα William, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά δημοσίως αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, υποδεχόμενη τον πρόεδρο της δημοκρατίας της Σιγκαπούρης Τόνι Ταν στο Λονδίνο.

Μακριά από τη δημοσιότητα εδώ κι ενάμισι μήνα

Η Kate, η οποία υποφέρει από έντονες ναυτίες όπως ακριβώς πριν από τη γέννηση του πρώτου της γιου, του πρίγκιπα Γεωργίου, δε μπορούσε μέχρι σήμερα να εκπληρώσει τις δημόσιες υποχρεώσεις της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, την 8η Σεπτεμβρίου.

Όμως σήμερα η δούκισσα, που διανύει τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και την οποία συνόδευε ο Ουίλιαμ, έμοιαζε να αισθάνεται καλά ενώ υποδεχόταν τον πρόεδρο Ταν και τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο Royal Garden του Λονδίνου.

Η σύζυγος του προέδρου Ταν δήλωσε ότι χαίρεται με την παρουσία της Kate και εκείνη απάντησε: «Κι εγώ επίσης. Ανυπομονούσα να βγω έξω».

Ο William και η Kate ανακοίνωσαν χθες ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους «τον Απρίλιο 2015».

Είτε είναι αγόρι ή κορίτσι, το δεύτερο παιδί του ζευγαριού θα είναι στην τέταρτη θέση στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πίσω ακριβώς από τον αδελφό του Γεώργιο, που θα κλείσει τους 15 μήνες αύριο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Tags Kate Middleton


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4076 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4512 s // Total time: 3.8589 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X