Γιος Ricky Martin: Μπαμπά, εγώ ήμουν στην κοιλιά σου;


Γιος Ricky Martin: Μπαμπά, εγώ ήμουν στην κοιλιά σου;

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος και μάλιστα δήλωσε τι θα τους απαντά από εδώ και στο εξής

O 42χρονος τραγουδιστής είναι πατέρας των 6 ετών δίδυμων αγοριών Ματέο και Βαλεντίνο που γεννήθηκαν με παρένθετη μητέρα. Ο ίδιος δήλωσε ότι δε μπορεί να τους χορτάσει και θα ήθελε κι άλλα παιδιά στην οικογένειά του, όπως άλλωστε θέλουν και οι γιοι του.

“Οχι ένα, όχι δύο, μάλλον τρία" είπε γελώντας όταν τον ρώτησαν αν θα ήθελε ένα κοριτσάκι και συνέχισε "Δεν ξέρω, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η οικογένεια αλλά το να είσαι γονιός είναι κάτι που απολαμβάνω στο έπακρο. Τα παιδιά είναι η έμπνευσή μου".

Τώρα που οι γιοι του μεγάλωσαν, έχουν αρχίσει να του κάνουν ερωτήσεις, με τον έναν να τον ρωτάει πρόσφατα αν ήταν στην κοιλιά του μπαμπά του όταν ήταν μικρός. Ο Πορτορικανός καλλιτέχνης δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να είναι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τα παιδιά του. "Οποτε ρωτάνε κάτι, θα τους λέω την αλήθεια. Μέχρι να μάθουν όλες τις πληροφορίες. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν τα πάντα".

Εν τω μεταξύ ο Ρίκι  ετοιμάζεται για το νέο του single "Adios" για το οποίο είναι σίγουρος ότι θα πάει καλά και οι φανς θα το λατρέψουν.

Tags ricky martin, παιδια, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5763 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3916 s // Total time: 2.9680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X