Bourjois Contour Edition & Rouge Edition 12 hours


Bourjois Contour Edition & Rouge Edition 12 hours

Για εντυπωσιακά χείλη!

Το Contour Edition για τα χείλη είναι ένα μολύβι νέας γενιάς που γλιστρά ιδανικά επάνω στα χείλη για εύκολη και ακριβή εφαρμογή. Η φόρμουλά του, που είναι εμπλουτισμένη με shea butter και έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, του δίνει μια απαλή υφή που δουλεύεται εύκολα! Το νέο μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών συνδυάζει την απαλή υφή και ιδιότητες για μεγάλη διάρκεια στην ίδια φόρμουλα! Αυτό το μολύβι είναι ένα προϊόν που πρέπει απαραίτητα να έχουν όλες οι γυναίκες που φορούν κραγιόν αφού η καινοτομία του είναι ότι δημιουργεί ένα φράγμα που εμποδίζει το κραγιόν να φύγει από τα χείλη! 

Χάρη στη σατινέ υφή του, το Contour Edition για τα χείλη προσαρμόζεται σε κάθε τύπο μακιγιάζ που δημιουργούν οι σειρές Rouge Edition της Bourjois! Η ειδικά σχεδιασμένη του φόρμουλα ενώνεται με το κραγιόν δημιουργώντας το άψογο αποτέλεσμα που επιθυμεί η κάθε γυναίκα και κυκλοφορεί σε 12 αποχρώσεις συμπληρώνοντας κάθε τύπο μακιγιάζ.

5 νέες αποχρώσεις που συνδυάζονται με όλες τις σειρές κραγιόν Rouge Edition και 7 υπάρχουσες αποχρώσεις. Οι γυναίκες που έχουν αγαπήσει το χρώμα του μολυβιού Lip Contour της Bourjois που έχουν, μπορούν να το βρουν και στο μολύβι CONTOUR EDITION μιας και η Bourjois έχει προνοήσει να αναγράψουν τις παλιές αποχρώσεις στην ετικέτα!

03 Alerte Rose: Ένα ευκολοφόρετο φωτεινό ροζ.
05 Berry Much: Ένα φρουτώδες κόκκινο.
06 Tout Rouge: Ένα φωτεινό παπαρουνί κόκκινο.
10 Bordeaux Line: Ένα κομψό μπορντό.
12 Chocolate Chip: Ένα σοφιστικέ σοκολατί.

Η σειρά κραγιόν Rouge Edition επεκτείνεται με το Rouge Edition 12 hours, το νέο κραγιόν μεγάλης διάρκειας που συνδυάζεται με άνεση από την Bourjois! Το Rouge Edition 12 hours έχει κρεμώδη υφή που είναι ευχάριστη, χάρη στο shea butter που περιέχει η φόρμουλά του. Απλώνεται υπέροχα και γίνεται ένα με τα χείλη αφήνοντάς τα απαλά, λεία και βελούδινα. Το μυστικό του; Μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με μεταξωτές πούδρες σταθεροποίησης του χρώματος!

Το Rouge Edition 12 hours προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα μακιγιάζ, χάρη στο ημι-ματ φινίρισμα, με μια σειρά 8 μοδάτων χρωματικών επιλογών και κράτημα που διαρκεί 12 ώρες χωρίς φρεσκάρισμα, το χαμόγελο παραμένει λαμπερό όλη την ημέρα!

28 Pamplemousse pour pétites frimousses: Ένα περλέ κοραλί που επανακυκλοφόρησε μετά από μαζική απαίτηση. Αυτή η απόχρωση πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά των κραγιόν pour la vie και έκτοτε έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση. Μια πραγματικά cult classic απόχρωση!
29 Cerise sur le lipstick: Καθόλου περλέ, εμπλουτισμένο με βιταμίνες πορτοκαλοκόκκινο.
30 Prune afterwork: Σκούρο και πολύ κομψό δαμασκηνί.
31 Beige shooting: "Τόσο εύκολο" nude μπεζ.
32 Rose vanity: Ένα απαλό τριανταφυλλί.
33 Pêche cocooning: Δροσερό ροδακινί.
34 Cherry my chérie: Αγνό, βαθύ και σοφιστικέ κόκκινο.
35 Entry VIP: Κόκκινο στο χρώμα του βατόμουρου.

 

 

Tags beauty, LIPSTICK, lip pencil, Ομορφια, μολύβι χειλιών, κραγιον, Bourjois, Contour Edition, Rouge Edition 12 hours, Bourjois Contour Edition, Bourjois Rouge Edition 12 hours


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0468 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2656 s // Total time: 3.3123 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X