"Τελειώσαμε!":Γνωστό ζευγάρι χώρισε λίγο πριν το γάμο μετά από καβγά στη μέση του δρόμου [βίντεο - εικόνες]


"Τελειώσαμε!":Γνωστό ζευγάρι χώρισε λίγο πριν το γάμο μετά από καβγά στη μέση του δρόμου [βίντεο - εικόνες]

Δείτε καρέ- καρέ τις \"δραματικές\" σκηνές!

Σε... επεισοδιακό χωρισμό κατέληξε η έξοδος του David Arquette με την αρραβωνιαστικιά του Christina McCarthy στο εστιατόριο Craig’s στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός των ταινιών "Scream" και πρώην σύζυγος της "Μόνικα" από τα "Φιλαράκια" χώρισε τη σύντροφό του, στην οποία μάλιστα είχε κάνει πριν λίγο καιρό πρόταση γάμου, στη μέση της Melrose Avenue και… μπροστά στη κάμερα κάποιου περαστικού!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο 42χρονος ηθοποιός άρχισε να φωνάζει στην 33χρονη Christina, λέγοντάς της "τελειώσαμε", ενώ εκείνη έτρεχε από πίσω του –αψηφώντας τα τακούνια και το μακρύ φόρεμα- και τον παρακαλούσε κλαίγοντας  να μη φύγει!

"Αυτό ήταν. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Τελειώσαμε. Συγνώμη!" της φώναζε ο  Arquette με εκείνη να τον κυνηγάει και να του λέει: "Σταμάτα David! David σταμάτα! Έλα εδώ! Σε παρακαλώ".

Πάντως, ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε πριν τον καβγά, την ώρα δηλαδή που έμπαιναν στο εστιατόριο και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ακολουθήσει αυτό που ακολούθησε!

 

Tags διασημοι, Ντέβιντ Αρκέτ, David Arquette, Κριστίνα Μακ Κάρτι, Christina Mccarthy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9752 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3505 s // Total time: 2.3257 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X