Ελένη: «Δεν θέλω να γίνονται γύρω μου αυτά τα πράγματα, δεν θέλω να τα βλέπω ποτέ»


Ελένη: «Δεν θέλω να γίνονται γύρω μου αυτά τα πράγματα, δεν θέλω να τα βλέπω ποτέ»

Δείτε το βίντεο

Όλα άρχισαν με την προβολή ενός video που έδειχνε τον super star Bradley Cooper να υποβάλλεται στην άκρως επιτυχημένη εκπομπή του Jimmy Fallon, στην παρακάτω διαδικασία: Ο παρουσιαστής του ζήτησε να σπάσει στο κεφάλι του αρκετά αβγά, προειδοποιώντας τον πως ανάμεσα στα βρασμένα υπάρχουν και μερικά ωμά. Και εκείνος το έκανε, χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίρρηση.

Αφού η Ελένη Μενεγάκη το παρακολούθησε σχολίασε: «Δεν μου αρέσουν αυτά εμένα καθόλου. Με αηδιάζουν. Δεν θέλω να τα βλέπω καν».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όταν γίνονται παιχνίδια που έχουν να κάνουν με το να πασαλειβόμαστε, να γελοιοποιούμαστε, να πετάμε αβγά, να τρώμε με τη μούρη, όχι απλά δεν γελάω, αλλά δεν θέλω να γίνονται γύρω μου και δεν θέλω να τα βλέπω. Ποτέ, δεν μπορώ».

Να σας θυμίσουμε πως το σχόλιό της αυτό, ήρθε λίγες ημέρες μετά την δοκιμασία που αντιμετώπισε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού», όπου κλήθηκε να φάει μια μακαρονάδα χωρίς πιρούνι και κουτάλι.

Τότε ήταν που της είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας την ατάκα: «Ξεφτιλίσου να ανέβουν τα νούμερα», η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Λέτε να ήταν ένα μήνυμα της παρουσιάστριας με αποδέκτη το δίδυμο της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1;

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη στο video που ακολουθεί:

Tags ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0067 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0381 s // Total time: 0.0447 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X