Μένιος Φουρθιώτης: Όσα είπε για τη "μάχη" που έδωσε με τη νευρική ανορεξία


Μένιος Φουρθιώτης: Όσα είπε για τη "μάχη" που έδωσε με τη νευρική ανορεξία

Μιλάει για όλα και αποκαλύπτει...

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης στο περιοδικό "People" και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Ο εμπορικός διευθυντής και παρουσιαστής του "Ε", μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τη νευρική ανορεξία, αλλά και για το θα παραδεχόταν δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Αναφορικά με την περιπέτεια υγείας του, εξομολογήθηκε "Όταν ήμουν 21 ετών, πέρασα μια νευρική ανορεξία. Πάλεψα μέσα μου για να σταματήσω, πριν οδηγηθώ σε ακραία σημεία. Όλο αυτό πυροδοτήθηκε από την επιθυμία μου να γίνω αδύνατος. Κάποια στιγμή, από 150 κιλά, έφτασα να ζυγίζω 43. Πλέον παλεύω να πάρω κάποια κιλά, αλλά αισθάνομαι καλά με την εικόνα μου, γιατί είμαι πολύ καλά μέσα μου".

Αν ήταν ομοφυλόφιλος, θα το έλεγε δημόσια; "Δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανένα τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Εξάλλου, είμαστε στην Ελλάδα. Κάποιοι άνθρωποι ίσως να μη θέλουν να προκαλέσουν στους γονείς τους στενοχώρια. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για μια μάνα και έναν πατέρα να ακούσουν κάτι τέτοιο δημόσια; Οι γονείς μας έχουν μεγαλώσει αλλιώς. Έχουν άλλες αρχές. Η ζωή, όμως, είναι δική μας και την κάνουμε ό,τι θέλουμε, αρκεί να αισθανόμαστε καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Tags μενιος φουρθιωτης, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3969 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3139 s // Total time: 2.7107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X