Για ποιο "logo" αποφάσισε να κάνει μήνυση η Chanel;


Για ποιο "logo" αποφάσισε να κάνει μήνυση η Chanel;

O Karl μάλλον δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από την αισθητική αξία των T-shirt που δημιούργησε το ανερχόμενο street wear brand \"What About Yves\".  

Για το "logo" αυτό αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της δικαιοσύνης σχετικά με το T-shirt που απεικονίζει το διπλό C, το περίφημο λογότυπο του γαλλικού οίκου. Η Jeanine Heller, ιδρυτής του brand θα πρέπει να έρθει ενώπιον του δικαστηρίου και να δικαιολογηθεί σχετικά με το γιατί έμπλεξε το φαντασματάκι από την ταινία Ghostbusters με το logo της Chanel.


Για να υπερασπιστεί τα σχέδια της, η Heller δήλωσε ότι έχει παραποιήσει το σήμα της Chanel, ένα επιχείρημα που χρησιμοποιείται συχνά στο δικαστήριο και βέβαια πρόσθεσε ότι στόχος της ήταν να φέρνει στο μυαλό την ιστορία του οίκου και όχι να δημιουργήσει μια "ρέπλικα" των σχεδίων της. Το brand της Heller έγινε διάσημο το χειμώνα του '14 μέσα από το Τ-shirt "Aint Laurent without Yves" το οποίο ανήκει και στα best sellers του. Το συγκεκριμένο T-shirt βρέθηκε στα ράφια της παριζιάνικης Colette και λίγες μέρες αργότερα ανάγκασε τον οίκο Saint Laurent να αποσύρει όλη τη συλλογή του από το διάσημο κατάστημα. Ο Slimane φάνηκε να είναι αρκετά δυσαρεστημένος με την απόφαση των buyers και έτσι διέξοψε την συνεργασία του οίκου με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Tags chanel, Karl Lagerfeld


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5998 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3950 s // Total time: 2.9948 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X