Μάριος Αθανασίου: Μίλησε πρώτη φορά για το δεύτερο παιδί που περιμένει


Μάριος Αθανασίου: Μίλησε πρώτη φορά για το δεύτερο παιδί που περιμένει

Ανυπομονεί να γνωρίσει την κόρη του ο ηθοποιός.

O Mάριος Αθανασίου δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις καθώς προτιμά να μιλάει μέσα από τη δουλειά του. Ωστόσο, εξαιτίας ενός ευχάριστου γεγονότος που είδε πριν λίγες μέρες, αποφάσισε να μιλήσει στο ελληνικό περιοδικό People και τον Γιώργο Ευσταθίου γι’ αυτό. Ο ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, και θα κρατάει σε λίγο καιρό αγκαλιά την κόρη του, καρπό του έρωτά του με την σύντροφό του, Μάρθα.

Πώς προέκυψε το δεύτερο παιδί στη ζωή του; «Ήταν πραγματικά κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο προγραμματισμός στο παιδί είναι δύσκολος, εκτός κι αν καταφέρεις να έχεις μια σχέση από μικρός, να είσαι, π.χ., με κάποια γυναίκα για αρκετό καιρό και να το αποφασίσεις. Νιώθω έτοιμος για αυτό, όχι σε επίπεδο οργάνωσης, αλλά σε συναισθηματικό. Όταν ξεκινάς μια οικογένεια, θέλεις να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό. Έτσι ακριβώς ήταν και με τη Μαρία (σ.σ. Σολωμού), άσχετα αν η κατάληξη δεν ήταν η ίδια. Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά δεν είχα βάλει τελεία στο θέμα του παιδιού, ούτε είχα καμία άσχημη ανάμνηση από αυτό. Αντίθετα, ήμουν ευτυχισμένος και ένιωθα ευλογημένος για αυτή την αίσθηση, την εμπειρία και τη διαδικασία του να μεγαλώνω κάποιον άνθρωπο και να τον αγαπάω ανιδιοτελώς. Όταν γνώρισα την τωρινή μου σύντροφο, αισθάνθηκα πολύ καλά και είπα πως θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Ε, το αμέσως επόμενο πράγμα ήταν το να μείνουμε μαζί και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια», εξομολογήθηκε.

Αναφορικά με το πόσο διαφορετικός είναι σήμερα με τότε, ο ίδιος δήλωσε «Άλλος άνθρωπος νιώθω. Είμαι μια δεκαετία μετά, έχουν αλλάξει άπειρα πράγματα στη ζωή μου. Έτυχε να είναι και το διάστημα της κρίσης. Οι δυσκολίες βγάζουν πάντα θετικά πράγματα. Όταν είμαστε καλά, όλα είναι όμορφα. Το θέμα είναι πώς είναι όταν είσαι στα ζόρια. Στα χρόνια της ευημερίας αλλάζαμε εύκολα όλα τα πράγματα, από το αυτοκίνητο και το κινητό, μέχρι τη σχέση. Τώρα έχουμε μάθει πια να διορθώνουμε τα πράγματα, να μένουμε και να επιμένουμε, να προσπαθούμε και να συντηρούμε αυτό που έχουμε, όχι να πάμε για κάτι καινούριο».

Τέλος, για την κορούλα του, που έρχεται σε λίγες μέρες, ο Μάριος Αθανασίου είναι ενθουσιασμένος. «Ανυπομονώ να γίνω πάλι μπαμπάς. Πάντα είναι πρωτόγνωρο. Ένας καινούριος άνθρωπος σύντομα θα έρθει στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν γίνεται να είμαι αλλιώς. Αν δεν είχα αυτή την ανυπομονησία και τη χαρά, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να το κάνω. Πάντα, αν δεν το θέλεις, έχεις και μια δεύτερη επιλογή. Και εγώ το ήθελα πολύ. Δεν μου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Για να φτάσω εδώ, σημαίνει πως το έχω αποφασίσει» σημείωσε, ενώ για το όνομα που θα δώσουν στο κοριτσάκι τους, αποκάλυψε «Έχουμε κάποια ονόματα στο μυαλό μας, αλλά δεν έχουμε καταλήξει. Μπορώ να σου πω, όμως, πως θα είναι αρχαιοελληνικό, όπως ακριβώς και το Αλέξανδρος, που είναι το αγαπημένο μου όνομα».

Tags Μαριος Αθανασιου, μπαμπας, παιδι, πατερας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7817 s (227 Queries.) // Parse time: 0.7169 s // Total time: 4.4986 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X