Μένιος Φουρθιώτης: Μίλησε για τη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη συνεργασία τους


Μένιος Φουρθιώτης: Μίλησε για τη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη συνεργασία τους

Η γνωριμία με την Β\' Σταρ Ελλάς το 2006 και το τέλος της σχέσης τους

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Ο εμπορικός διευθυντής και παρουσιαστής του «Ε», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της συνεργασίας του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά και στο τέλος της συνεργασίας τους, το οποίο ήρθε εξαιτίας μιας δικαστικής διαμάχης που είχαν.

«Γνωριστήκαμε στα παρασκήνια των καλλιστείων και γίναμε φίλοι», είπε για την πρώτη επαφή που είχε με την Τζούλια Αλεξανδράτου, και συνέχισε «Εκείνη την εποχή πολλές φορές την έπαιρναν τηλέφωνο, εκείνη βαριόταν να το σηκώσει και το έδινε σε εμένα να της κανονίσω τις δουλειές της. Κάπως έτσι ξεκίνησε η επαγγελματική μας σχέση».

Αναφορικά με τη συνεργασία τους, ο ίδιος δήλωσε «Όταν πλέον συνεργαστήκαμε, είχα ένα “προϊόν” που έπρεπε να το κάνω να πουλήσει, να έχει ενδιαφέρον και ανταγωνισμό. Επί δυόμισι χρόνια και από το πρωί μέχρι το βράδυ, η Τζούλια μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των lifestyle τηλεοπτικών εκπομπών. Ακόμα και στο πιο σοβαρό δελτίο ειδήσεων, όπως αυτό που παρουσίαζε η Όλγα Τρέμη στο Mega, είχε αναφερθεί το όνομά της. Μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει άλλο πρόσωπο που να απασχόλησε τόσο πολύ τα ελληνικά media».

Για τον ρόλο του κακού και ιντριγκαδόρου που είχε τότε, κάνοντας συχνά απαξιωτικές δηλώσεις για γνωστά πρόσωπα, όπως η Άντζελα Δημητρίου και ο Κώστας Πρέκας, εξήγησε «Εκείνη την περίοδο εγώ έκανα δηλώσεις, ενώ η Τζούλια μιλούσε ελάχιστα. Ήμουν ο μάνατζέρ της και την εκπροσωπούσα. Πληρωνόμουν για αυτό. Φυσικά, όλο αυτό ήταν ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Αν με ρωτούσες σήμερα αν θα έκανα κάτι αντίστοιχο, νομίζω πως δεν θα μπορούσα. Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου (σ.σ.: τότε ήταν μόλις 22 ετών), δεν καταλάβαινα τη σοβαρότητα όλων όσα δήλωνα, αλλά και τι δημιουργείται όταν λες κάποια πράγματα που δεν είναι σωστά. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έβγαζα αυτή την αντιπαθητική εικόνα που είχα προς τα έξω, διότι δεν είμαι έτσι. Δεν θα παρουσίαζα τον εαυτό μου τόσο αγενή, τόσο κακό και τόσο απρεπή απέναντι σε καταξιωμένους ανθρώπους, που πραγματικά τους εκτιμώ. Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Αυτό που με έμαθε η συνεργασία μου με την Τζούλια ήταν η ίδια η ζωή. Σήμερα, αν και δεν έχουμε μαλώσει, δεν μιλάμε. Ο καθένας έχει ακολουθήσει το δικό του δρόμο».

Όσο για το πώς ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου στην καθημερινότητά της, επεσήμανε «Η Τζούλια ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, με αισθήματα, της έλειπε όμως η αγάπη. Οφείλω να πω ότι δεν είχε καμία σχέση με το τηλεοπτικό προϊόν που έβλεπαν όλοι», ενώ σχετικά με όσα είχαν ακουστεί εκείνη την εποχή για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, κάτι που οι περισσότεροι απέδιδαν σε κατανάλωση αλκοόλ και άλλων απαγορευμένων ουσιών, σημείωσε «Δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, διότι, όταν γνώρισα την Τζούλια, όλα αυτά που αναφέρεις υπήρχαν ήδη στη ζωή της».

Η δικαστική διαμάχη, που σήμανε τη λήξη της συνεργασίας τους, είδε το φως της δημοσιότητας το Φεβρουάριο του 2011. Αφορούσε οικονομικές εκκρεμότητες ανάμεσά τους και ήταν απλά ένα παιχνίδι για να τραβήξουν την προσοχή των media. «Οτιδήποτε κάνεις για να πουλήσει ένα τηλεοπτικό προϊόν είναι στα πλαίσια ενός πολύ καλά οργανωμένου management. Ακόμα κι αυτό το θέμα έγινε για να προκαλέσει δημοσιότητα» αποκάλυψε.

Tags μενιος φουρθιωτης, τζούλια αλεξανδράτου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1255 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3729 s // Total time: 2.4984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X