Extensions: Ναι ή όχι;


Extensions: Ναι ή όχι;

Δες τι πρέπει να έχεις στο νου σου πρωτού βάλεις extensions ή τα κουρέψεις τελείως από τα νεύρα σου!

Φυσικά και θέλουμε όλες μακριά μαλλιά με όγκο! Εγώ έχω και πολύ λεπτή τρίχα και τα βάφω κιόλας οπότε θα φαντάζεσαι ότι το μαλλί μου δεν μακραίνει ιδιαίτερα. Είναι μέρες που ξυπνάω και με βλέπω στον καθρέφτη και θέλω να πάρω ψαλίδι και να τα κόψω καρέ από τα νεύρα μου! Είναι τώρα τόσα χρόνια που τα μακραίνω και μόλις έχουν ξεπεράσει τους ώμους οπότε απελπίζομαι. Εντάξει είναι πολλοί οι παράγοντες που η τρίχα μπορεί να μην μακραίνει αλλά ας μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, δεν είμαι διατεθειμένη να τα κάνω όλα αυτά... Ειδικά να θυσιάσω την διατροφή “seafood” που ακολουθώ. Τι είναι αυτή η διατροφή; When I “sea” food I eat it! Οκ, κλεμμένο ήταν αυτό το αστείο αλλά πραγματικά έτσι είναι η ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Απορώ πώς και δεν έχω πάρει ακόμα 30 κιλά. Να 'ναι καλά η μάνα μου η ολλανδέζα με τον καλό μεταβολισμό, φαντάζομαι.

Ξέφυγα από το θέμα αλλά σε περίπτωση που δεν το έπιασες το νόημα, η διατροφή έχει πολύ σημαντικό ρόλο αν θέλεις να τα μακρύνεις τα μαλλιά.

Άρα να βάλω extensions? Όχι! Είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στην τρίχα σου! Επειδή οι πρόσθετες τούφες δένονται κοντά στην ρίζα, αποδυναμώνονται τελείως τα μαλλιά οπότε ξέχνα την φυσική μακριά τρίχα μετά. Επίσης το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό και πάντα φαίνεται ποιά φοράει πρόσθετα μαλλιά και ποιά όχι.

Η λύση είναι οι τρέσες. Προκαλούν ελάχιστη ζημιά στα μαλλιά σου και μπορείς να τα βγάλεις και να τα βάλεις όσες φορές θέλεις. Μην κάνεις οικονομία όμως όταν θα τις διαλέξεις γιατί πολύ εύκολα φαίνεται “δεύτερο” το αποτέλεσμα. Και τώρα ξεκινάει ο οδηγός για να βρεις την κατάλληλη τρέσα:

  • Βρες το ίδιο χρώμα με των μαλλιών σου ή αλλιώς ένα τόνο πιο ανοιχτό για να μπορείς να τα βάψεις μετά. Αν τα παραγγείλεις από το internet υπάρχουν πολλές φορές άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να διαλέξεις το χρώμα.
  • Πάρε από φυσική τρίχα! Θέλω να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να το εξηγήσω και πολύ αυτό. Αν πάρεις συνθετική συνήθως φαίνεται έντονα η διαφορά όταν τις φοράς.
  • Διάλεξε να είναι γύρω στους 15 πόντους πιο μακριές από τα φυσικά μαλλιά γιατί θα πρέπει να τις κουρέψεις ώστε να ταιριάξουν στο κούρεμά σου και μην ξεχνάς να διαλέξεις το πακέτο που έχει αρκετά κομμάτια γιατί αν πάρεις μόνο δύο και τις βάλεις στο κεφάλι σου θα φαίνεται πολύ περίεργο. Πρέπει να καλύπτουν όλο το κεφάλι. Εδώ να τονίσω ότι αν έχεις μαλλιά κοντό καρέ, δεν μπορείς να βάλεις κατευθείαν τρέσα που να φτάνει μέχρι στη μέση της πλάτης. Θα φανεί ψεύτικο όσο καλή και να είναι η τρέσα!
  • Όταν τις αποκτήσεις τελικά, πειραματίσου όσο μπορείς στο σπίτι σου για να δεις πως θα τις βάλεις. Δες βίντεο στο YouTube ή διάβασε και άρθρα στο google αν σε βολεύει.

Ελπίζω να σε βοήθησα και σου εύχομαι καλά ψώνια!

Tags LOVELY HAIR, hair extension, hair, beauty, μαλλιά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5696 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3931 s // Total time: 2.9628 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X