Tο μυστικό διατροφής της Jennifer Lopez


Tο μυστικό διατροφής της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez ήξερε πάντα να μαγνητίζει τα βλέμματα και ειδικά αυτή τη περίοδο δείχνει πιο σέξι και πιο λαμπερή από ποτέ.  

Αρκεί κανείς να δει το τελευταίο της videoclip  “Booty” για να πειστεί πως η 45χρονη σταρ περνά μια από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές της περιόδους. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της;
Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, η JLo αποφάσισε να ακολουθήσει για 5 βδομάδες τη νέα και πιο διάσημη διατροφική τάση του Hollywood που ακούει στο όνομα : vegan, καταφέρνοντας να χάσεις 5 ολόκληρα κιλά μέσα σε μόλις 20 μέρες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει να απαρνηθείς μια και καλή το κρέας,  τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αυγά, ενστερνιζόμενη τη vegan κουλτούρα που έχει κερδίσει τόσους φανατικούς ακόλουθους εντός και εκτός  Hollywood. Μια υγιεινή vegan διατροφή είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, ρίζες, φρούτα και λαχανικά ενώ περιορίζει στο ελάχιστο τις επεξεργασμένες τροφές. Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται προσοχή καθώς δεν είναι δύσκολο ακόμη κι έτσι να υποπέσεις σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες , όπως την υπερβολική κατανάλωση ζυμαρικών που μακροπρόθεσμα οδηγεί σε αύξηση του βάρους, αλλά και αβιταμίνωση  (ειδικά έλλειψη σε βιταμίνη Β12 και σίδηρο) η οποία με τη σειρά της δημιουργεί αύξηση του βάρους και ανισορροπία  στα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα.
Εκτός από τα προφανή διαιτητικά οφέλη όμως μιας vegan διατροφής έρευνα του αμερικανικού National Cancer αποκάλυψε πως οι γυναίκες vegan έχουν 34% λιγότερες  πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού, του τραχήλου της μήτρας αλλά και των ωοθηκών.

Μια άλλη έρευνα του Dean Ornish και της Νομπελίστα Elizabeth Blackburn επίσης παρατήρησε πως χάρη στη vegan διατροφή πάνω από 500 γονίδια μεταλλάσσονται μέσα σε 3 μήνες,  σε άλλα πιο ανθεκτικά σε αρρώστιες,  όπως καρκίνο του μαστού, καρδιακά προβλήματα ή καρκίνο του προστάτη. Όπως ανέφερε και η ίδια η Jennifer Lopez σε συνέντευξή της «Νιώθω υπέροχα και γεμάτη ενέργεια. Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν  δεν γίνεις 100% vegan, μια διατροφή βασισμένη σε λαχανικά και μη ζωικές τροφές είναι πολύ καλύτερη . Θα αλλάξει τη ζωή και την υγεία σου!»

Άλλοι διάσημοι χολιγουντιανοί αστέρες που έχουν υπάρξει vegans, είναι:
O Paul McCartney, η Brigitte Bardot, ο Bob Dylan, η Tina Turner, η Pamela Anderson, o Danny DeVito, o Tobey Maguire, η Cameron Diaz, η Katie Holmes, ο Dustin Hoffman, ο Brad Pitt, η Gwyneth Paltrow, o Joaquin Phoenix,  η Naomi Watts, η Alisa Milano,η Carrie Underwood, η Natalie Portman, και o Richard Gere. Όχι και λίγοι θα λέγαμε…

Tags Jennifer Lopez, Διατροφή, Σώμα, χορτοφαγος, Δίαιτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4582 s (232 Queries.) // Parse time: 1.3286 s // Total time: 3.7868 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X