O κόσµος της Ksenia Zaytseva


O κόσµος της Ksenia Zaytseva

Είναι το κορίτσι που πρωταγωνιστεί σε µερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες φθινοπωρινές καµπάνιες των Κυπρίων σχεδιαστών µόδας. H Ksenia Zaytseva, το next big thing στο χώρο του µόντελινγκ, µας δίνει µία γεύση από τα αγαπηµένα του!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-15: Ξεχώρισα τη συλλογή του Jeremy Scott για τον Moschino, καθώς έφερε έναν αέρα ανανέωσης στον οίκο. Κατάφερε να ενώσει κλασικά στοιχεία της µόδας, µε τη νεανική ποπ κουλτούρα, χαρίζοντας ένα casual chic sport look.
ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ: Αυτή τη σεζόν θα ήθελα να πειραµατιστώ µε ένα πιο goth street style, µε κοµµάτια που φέρουν πάνω τους dark στοιχεία, εµπνευσµένα από τον οίκο Alexander McQueen.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΘΟΥ: Τα εντυπωσιακά πλεκτά από την καινούργια συλλογή του Erotokritou, της οποίας τυγχάνει να είµαι και το µοντέλο της καµπάνιας του. Επίσης θα ήθελα να αποκτήσω τα VAVA glasses που στην Κύπρο θα βρεις στο Black Celebration Store.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΧΕ∆ΙΑΣΤΕΣ: Οι Εrotokritos, Έφη Παπαϊωάννου και Karl Lagerfeld (Chanel).
VALUE FOR MONEY: Για τις πιο οικονοµικές µου αγορές επιλέγω το online store ASOS και τα καταστήµατα Zara, Mango και BSB.
FASHION ICON: Η Lady Gaga. Το στυλ της µεταλλάσσεται συνεχώς! Προσωπικά πιστεύω ότι προσπαθεί να στείλει ένα µήνυµα σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, ότι πρέπει να ντύνονται όπως αυτές επιθυµούν, ότι πρέπει να αγαπούν τον εαυτό τους και να µη φοβούνται να τολµούν.
ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ: Το Fame της Lady Gaga.
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: Να είσαι απλά ο εαυτός σου! Ζήσε έντονα και µε τρέλα και να θυµάσαι πάντα να χαµογελάς, γιατί αυτά είναι που σε κάνουν να δείχνεις (και να είσαι) όµορφη, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
UP AND COMING: Στην Κύπρο έχω να πω πως υπάρχουν αρκετοί νέοι ταλαντούχοι σχεδιαστές, όπως είναι για παράδειγµα ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (constantinos), τα ρούχα του οποίου φορώ συνεχώς.
ΜΕΝΩ ΣΕ ΦΟΡΜΑ: ∆εν ακολουθώ κάποια συγκεκριµένη διατροφή και δεν είµαι άνθρωπος που γυµνάζεται ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, ένα βραδινό τρέξιµο κάποιες φορές µε αναζωογονεί.
ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ: Να συχνάζω στο Market Company στη Λευκωσία.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ: Για την ώρα ξεκίνησα τις σπουδές µου στο Πανεπιστήµιο Λευκωσίας στον κλάδο της Ψηφιακής Επικοινωνίας. Όσο για το χώρο της µόδας; Το µέλλον θα δείξει!

Tags Ksenia Zaytseva, μόδα, μοντελο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8899 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3295 s // Total time: 2.2194 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X