Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό της Αμάλ Αλαμουντίν [εικόνες]


Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό της Αμάλ Αλαμουντίν [εικόνες]

Υπέροχη!

Ο γάμος του πιο περιζήτητου εργένη αποτελεί πλέον γεγονός και ενώ στη δημοσιότητα είχαν διαρρεύσει κάποιες από τις φωτογραφίες του Τζορτζ Κλούνεϊ με το γαμπριάτικο κοστούμι, σήμερα είναι η πρώτη φορά που τα περιοδικά People και Hello δημοσιεύουν φωτογραφίες της Αμάλ Αλαμουντίν με το εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει.

Παρότι ο  Τζορτζ Κλούνεϊ έχει ήδη πουλήσει τις φωτογραφίες του γάμου στην αμερικανική Vogue έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ [διαβάστε περισσότερα εδώ], φρόντισε να παραχωρήσει κάποιες αυτές στα προαναφερθέντα περιοδικά, έναντι αδράς αμοιβής φυσικά. Η νύφη, εμφανίστηκε με μια πανάκριβη δημιουργία του οίκου  Oscar de la Renta  και εντυπωσίασε τόσο τον γαμπρό όσο και τους καλεσμένους.

Οι εμφανίσεις της Αμάλ Αλαμουντίν είναι πάντα προσεγμένες και το στυλ της μοναδικό, συνεπώς δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνη την ημέρα του γάμου της. Στην πρώτη της εμφάνιση ως κυρία Κλούνεϊ, η 36χρονη Αμάλ φόρεσε ένα κοντό, λευκό, δαντελωτό φόρεμα με μωβ και πορτοκαλί λεπτομέρεια και έκανε ακόμα μια φορά το κοινό να μιλά για το αξεπέραστο στυλ της.

Tags Αμάλ Αλαμουντίν, George Clooney


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7466 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2239 s // Total time: 2.9704 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X