Diorskin Star: Βήμα προς το φως των προβολέων


Diorskin Star: Βήμα προς το φως των προβολέων

Στον Dior, το φώς υπηρετούσε πάντα ένα διττό σκοπό, να δίνει λάμψη και να παίζει τον πρώτο ρόλο στα δημιουργικές στιγμές για τις πιο όμορφες γυναίκες

Στον Dior, το φώς υπηρετούσε πάντα ένα διττό σκοπό, να δίνει λάμψη και να παίζει τον πρώτο ρόλο στα δημιουργικές στιγμές για τις πιο όμορφες γυναίκες. 

DIORSKIN STAR - ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΛΑΜΠΕΡΟ" ΦΟΝ ΝΤΕ ΤΕΝ

Η άμεση λάμψη και τελειοποίηση ενός μακιγιάζ σε στούντιο με την ακτινοβολία ενός προιόντος περιποίησης που διαρκεί. Για πρώτη φορά, ο Dior έχει ενσωματώσει σε ένα φον ντε τεν αυτό το δισδιάστατο φώς. Το Diorskin Star υπόσχεται ένα «brightening» αποτέλεσμα για μία τέλεια, σύγχρονη επιδερμίδα και ένα όμορφο δέρμα που ακτινιβολεί: φωτεινό και λείο, χωρίς σκούρες κηλίδες ή δισχρωμίες και φίνο ως προς την υφή.

Αυτό το μοναδικό και ελαφρύ υγρό αναδημιουργεί, άμεσα και με διάρκεια,  το θεαματικό φώς των studios του Dior με στόχο την τελειότητα. Εμπλουτισμένο με ένα συμπύκνωμα από χρωστικές ουσίες και συστατικά περιποίησης του δέρματος που προσδίδουν λάμψη, το υγρό αυτό συνδυάζει τη λάμψη του μακιγιάζ και την αποτελεσματικότητα ενός προιόντος περιποίησης του δέρματος σε μία κοινή φόρμουλα. Το Diorskin Star ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙ το φώς, εξουδετερώνει τις ατέλειες του χρώματος και διορθώνει τη υφή του δέρματος μέρα με την ημέρα.

ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Κάνοντας το καθαρότερο δυνατό φώς να λάμψει ενώ ταυτόχρονα θα διορθώναμε και τις ατέλειες, σήμαινε ότι ζητάμε το ακατόρθωτο: να δημιουργήσουμε μια υφή που αφήνει μια ανεπαίσθητη αίσθηση στο δέρμα. Το Diorskin Star αντιμετώπισε αυτήν την πρόκληση. Απίστευτα λεπτό, γλιστρά με πρωτοφανή ευκολία, ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου, κάνει ομοιόμορφο και τελειοποιεί το χρώμα και την υφή και μετά, ξεχνάμε ότι το φοράμε. Το μόνο που απομένει στο δέρμα είναι ένα άνετο, διορθωτικό και με διάρκεια πέπλο που δημιουργεί μια λάμψη τελειότητας.

ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ - ΤΟ BACKSTAGE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΦΟΝ ΝΤΕ ΤΕΝ

Για τέλεια χημεία μεταξύ του δέρματος και του φον ντε τεν που δημιουργεί ισχυρή και τελειοποιημένη λάμψη, ο Dior δημιούργησε το Backstage Fluid Foundation  σφουγγαράκι. Αυτό το εργαλείο σχεδιάστηκε από τους make up artists του Dior και είναι καρπός της εμπειρίας τους από τα studios αλλά επίσης είναι και ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις γυναίκες κάνοντας ευκολότερη την εφαρμογή σε καθημερινή βάση.

Αυτό το ωοειδές, τέλειο εργονομικό σφουγγάρι έχει πολυδιάστατη πρόσβαση σε όλο το πρόσωπο. Σε αντίθεση με τα δάχτυλα ή τα ορθογώνια σφουγγάρια με σκληρές άκρες που συγκρούονται με τα σημεία του προσώπου, επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σημείο, ακόμα και στο πιο δύσκολα προσβάσιμο. Κατασκευασμένο από ένα "απαλό στο άγγιγμα" υλικό πολύ υψηλής πυκνότητας, αυτό το εξαιρετικά λείο σφουγγάρι εφαρμόζει τέλεια το Diorskin Star με ένα ρυθμιζόμενο τρόπο, αποκαλύπτοντας ένα γυαλιστερό φινίρισμα, το οποίο επιτυγχάνει απόλυτη λάμψη και ακρίβεια γλυπτού στο πρόσωπο.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Το πλατύ πλάγιο τμήμα του σφουγγαριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή  απο το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Τότε αναλαμβάνει η μύτη του σφουγγαριού, δουλεύοντας σε πιο συγκεκριμένες, δυσπρόσιτες περιοχές του προσώπου (πλαινά της μύτης, γραμμές του χαμόγελου κτλ). Η βάση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μεγαλύτερη επεξεργασία του προιόντος και την προσαρμογή των επιπέδων κάλυψης σε σημεία τα οποία απαιτούν περισσότερη διόρθωση.

DIORSKIN STAR CONCEALER

Η περιοχή των ματιών, περιοχή εστίασης των σημαδιών κούρασης, αξίζει ειδικής μεταχείρισης. Με το Diorskin Star Brightening Concealer, ο Dior μεταφέρει την τεχνολογία "Προώθησης του φωτός" του φον ντε τεν στα μάτια.

Βασισμένο στα αυτοκόλλητα των make-up artists, η υφή του που έχει την ικανότητα να τεντώνει το δέρμα προσφέροντας ένα απίστευτο αποτέλεσμα lifting που λειαίνει και σμιλεύει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Τα μάτια ανοίγουν άμεσα, φωτίζονται και φαίνονται μεγαλύτερα. Πέρα από την άμεση αυτή διπλή επίδραση φρεσκάδας, τα ειδικά συστατικά περιποίησης του δέρματος της περιοχής των ματιών δρουν στην πηγή της ακτινοβολίας. Με κάθε εφαρμογή, αυτά βοηθούν ώστε να μειωθούν οι σακούλες των ματιών, οι μαύροι κύκλοι  και οι κοκκινίλες. Φωτεινότερα και πιο ξεκούραστα, τα μάτια σμιλευμένα από το φώς, φαίνονται εκπληκτικά σαγηνευτικά.

Το Diorskin Star Concealer εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας το απλικατέρ, μετά το φον ντε τεν, πάνω από τους μαύρους κύκλους  και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Επιπλέον η κρεμώδης αλλά λεπτή υφή του απλώνεται στο δέρμα χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων, ελαφρώς ταμποναριστά και με κίνηση προς τα έξω. Το Diorskin Star Concealer είναι διαθέσιμο σε 4 fusion αποχρώσεις για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

Tags DIORSKIN STAR, Ομορφια, ΚΟΝΣΙΛΕΡ, Diorskin Star Brightening Concealer, φον ντε τεν, Μακιγιαζ, beauty, CONCEALER, FOUNDATION, make up, dior


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5325 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2712 s // Total time: 2.8037 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X