Νίκη Κάρτσωνα: «Εγκατέλειψα το σπίτι μου σε ηλικία 11 ετών»!


Νίκη Κάρτσωνα: «Εγκατέλειψα το σπίτι μου σε ηλικία 11 ετών»!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το πως έχει περάσει στην ζωή της αλλά και αποκάλυψε για ποιο λόγο έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 11 ετών

«Είμαι μια χαρά. Έχω περάσει πολύ καλά στην ζωή μου και ελπίζω να περάσω ακόμα καλύτερα. Δεν μπορώ να πιαστώ από τις πέντε αρνητικές στιγμές που έζησα. Όλοι έχουμε μία ιστορία να πούμε. Μεγάλωσα με χωρισμένους γονείς, η μαμά μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, έφυγα από το σπίτι στα 11 για να ζήσω εντελώς μόνη μου στο Ολυμπιακό Στάδιο και να ασχοληθώ με τη ρυθμική γυμναστική. Το θέμα είναι να μην αφήσουμε τέτοιου είδους ιστορίες να μας κυριεύουν. Γιατί πρέπει να σταθώ στα δύσκολα και όχι στα όμορφα της ζωής μου; Έχω περάσει τέλεια! Απέκτησα εμπειρίες τις οποίες δεν είχε κανένα παιδί στην ηλικία μου εκείνη την εποχή», είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Κάρτσωνα.
Όσο για το τι έφταιγε κι έφυγε από 11 χρονών από το σπίτι της, τόνισε: «Θέλει δουλειά για να ανακαλύψεις τις αιτίες. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι το «ευχαριστώ» που οφείλω στη μητέρα μου γιατί μου έδωσε ελευθερία. Δεν ξέρω τι είχαν δει σε μένα. Ότι μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα; Ότι ήθελα να είμαι ένα διαφορετικό παιδί; Ότι ο αθλητισμός ήταν μία διέξοδος για εμένα; Ούτε για τους γονείς είναι εύκολο να αφήσουν το παιδί τους σε τόσο μικρή ηλικία να φύγει από το σπίτι».
Ωστόσο, η ίδια ως μητέρα θα έκανε κάτι αντίστοιχο με τον γιο της; «Θα στήριζα την επιλογή του, όπως θέλω και οι άλλοι να στηρίζουν τις δικές μου. Αν ο Φίλιππος -ο γιος μου-, για παράδειγμα, ήταν ένα αστέρι στο μπάσκετ και τον ήθελε κάποια ομάδα, πως θα μπορούσα να πω όχι;», τόνισε η Νίκη Κάρτσωνα, προσθέτοντας ότι είναι και εκείνος το ίδιο ευαίσθητος με εκείνη και ότι θέλει μεγαλώνοντας να βάζει όρια στην ευαισθησία του και να είναι συμπονετικός», εξήγησε.

Tags νικη καρτσωνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6202 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2686 s // Total time: 2.8888 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X