Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Όσα έγιναν στη διπλή βάπτιση των παιδιών τους


Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Όσα έγιναν στη διπλή βάπτιση των παιδιών τους

Δείτε φωτογραφίες...

 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου βάπτισαν τις κόρες τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μουσείο Νάσιουτζικ. Η μεγαλύτερη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή πήρε το όνομα Παναγιώτα (Νάγια) ενώ η μόλις 2,5 μηνών κόρη της το όνομα Μαρία (Μαίρη).

Ο χώρος της τελετής επιλέχθηκε έτσι ώστε να συνδυαστεί με τη δεξίωση που επακολούθησε για τους καλεσμένους και έτσι οι τελευταίοι μπόρεσαν να διευκολυνθούν στη μετακίνησή τους. Νονοί της Νάγιας ήταν η Μαριάντζελα Λεμονή και ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ της Μαίρης, η Μαίρη Παλιαλέξη και ο Κώστας Παπακωστόπουλος. Τόσο στο στολισμό της εκκλησίας όσο και της δεξίωσης κυριάρχησαν τα girly χρώματα και οι μικρές πριγκίπισσες της παρουσιάστριας έμοιαζαν βγαλμένες από παραμύθι.

Στην βάπτιση και τη δεξίωση που ακολούθησε έδωσαν το "παρών" πολλοί φίλοι του ζευγαρίου, Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, η Δέσποινα Καμπούρη και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης.

Δείτε πιο κάτω όλο το φωτορεπορτάζ... 

Tags σταματινα τσιμτσιλη, Θέμης Σοφός, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0059 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0311 s // Total time: 0.0369 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X