Η... χυλόπιτα του Λάτσιου στον Κωστόπουλο!


Η... χυλόπιτα του Λάτσιου στον Κωστόπουλο!

Του \"έριξε\" πόρτα ο Γιάννης!

Τα σενάρια που ακούγονταν ήταν πολλά. Η επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ΑΝΤ1 ήταν κοντά. Ο Λάτσιος, όμως, δεν είπε την τελευταία του κουβέντα!

Η περίπτωση του Πέτρου Κωστόπουλου φαίνεται πως είχε αρχίσει να απασχολεί και πάλι τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1. Αυτό τουλάχιστον είχε διαρρεύσει από διάφορα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν, μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Mega να πηγαίνει στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα ξανά με βραδινή εκπομπή.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Η κόντρα του Λάτσιου με τον Κωστόπουλο ξεκινά από την ημέρα που ο Πέτρος έφυγε από τον ΑΝΤ1 και μετακόμισε στο Mega, και μάλιστα με πρωινή εκπομπή. Εκεί οι σχέσεις των δύο ανδρών μπήκαν στον πάγο. Για αρκετό διάστημα ο ένας δεν μιλούσε στον άλλον και κάθε μέρα που περνούσε χανόταν κάθε επαφή. Η δυσαρέσκεια του Λάτσιου προς το πρόσωπο του Κωστόπουλου ήταν έκδηλη, καθώς δεν περίμενε ότι θα τον αφήσει - ιδιαίτερα μετά τη βοήθεια που του πρόσφερε.

Οι φήμες, λοιπόν, που θέλουν τον Πέτρο να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 δεν υφίστανται κι αυτό γιατί ο Γιάννης Λάτσιος έχει θέσει βέτο. Επομένως, το πιο πιθανό είναι να μη δούμε τον Κωστόπουλο με εκπομπή -στον ΑΝΤ1 τουλάχιστον. Τώρα αν ο πρώην μεγαλοεκδότης βρει άλλη τηλεοπτική στέγη ή θα απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά πράγματα, μόνο ο χρόνος θα το δείξει...

Tags γιαννης λατσιος, πετρος κωστοπουλος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4385 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3183 s // Total time: 2.7568 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X