Σεξ: Με τα παιδιά στο σπίτι


Σεξ: Με τα παιδιά στο σπίτι

Μπορεί ο συνδυασμός γονείς και εραστές να θεωρείται άθλος του Ηρακλή για ορισμένα ζευγάρια αλλά τελικά δεν είναι και δύσκολη υπόθεση. Οι ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ του ζευγαριού ακόμη και μετά την γέννηση των παιδιών κρίνεται από τους ειδικούς επιστήμονες ως μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την μακροημέρευση της σχέσης.  

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι σαφείς κανόνες αναφορικά με το τι να προσέχετε στις ερωτικές σας στιγμές, αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Πως θα αποφύγετε τις άβολες καταστάσεις;
Όπως απέδειξε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο «Journal of Sexual Medicine”  με επικεφαλής την ψυχίατρο  δρ. Michele Borba  αν το μωρό είναι μικρότερο των 6 μηνών, και εφόσον είστε προσεκτικοί, δεν έχετε λόγο να αισθάνεστε άβολα, καθώς, και να ξυπνήσει, δεν θα καταλάβει καθόλου τι συμβαίνει.

Όταν το παιδί είναι στην ηλικία  του ενός ή ενάμιση έτους και συλλάβει στα πράσα τους γονείς του  μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να παίζουν αν τους δει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, ενώ ένα παιδί μεγαλύτερο των δύο ετών μπορεί να τρομάξει από τις ερωτικές περιπτύξεις των γονιών του.

Οι ειδικοί λένε, λοιπόν, ότι στις περιπτώσεις αυτές είναι προτιμότερο να περιμένετε πρώτα να κοιμηθεί στο υπνοδωμάτιο του .

Στην περίπτωση που τα παιδιά βρίσκονται στην προσχολική ηλικία  ένα είναι σίγουρο : μπορεί να  εισβάλλουν ανά πάσα στιγμή στο υπνοδωμάτιο των γονιών του.

Οι ειδικοί μελετητές υποστηρίζουν πως τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν πρέπει να βρίσκονται παρόντα όταν οι γονείς τους κάνουν σεξ, κυρίως γιατί δεν υπάρχει λόγος να έχουν τέτοιες εικόνες που πιθανώς προκαλέσουν δύσκολα στο να απαντηθούν ερωτήματα. Αν όμως το παιδί σας πιάσει στα πράσα μην πανικοβληθείτε και προπαντός μη το κάνετε μεγάλο θέμα αφού θα δώσετε στο παιδί την εντύπωση ότι το σεξ είναι κάτι ανήθικο ή απαγορευμένο.

Για την αποφυγή των άβολων καταστάσεων φροντίστε να κλειδώνετε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας σας.

Στην περίπτωση που τα παιδιά είναι μεγαλύτερα οι ειδικοί συμβουλεύουν να είστε διακριτικοί και να κλειδώνετε την πόρτα κατά την διάρκεια των ερωτικών σας περιπτύξεων. Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά  κατά την διάρκεια των οποίων όχι μόνο οι γονείς αλλά και πολλά παιδιά τρομάζουν από την εικόνα που  αντικρίζουν.

Πάντως για καλό και για κακό σε κάθε περίπτωσης φροντίστε να έχετε την πόρτα κλειδωμένη για να αποφύγετε απρόβλεπτες καταστάσεις. Επίσης μάθετε στα παιδιά από μικρά να σέβονται τον χώρο του άλλου καθώς και να χτυπούν την πόρτα πριν μπουν μέσα.

Tags σεξ, Γαμος, παιδια, σχεση, ζευγαρια, ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ, ΑΜΗΧΑΝΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5349 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3747 s // Total time: 2.9095 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X