Δήμος Αναστασιάδης: "Μπορώ να συγχωρήσω εύκολα την απιστία"


Δήμος Αναστασιάδης: "Μπορώ να συγχωρήσω εύκολα την απιστία"

Είναι από τους αγαπημένους τραγουδιστές της νεολαίας και τα τελευταία χρόνια η πορεία του είναι μόνο ανοδική. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Δήμος Αναστασιάδης μιλάει για τις πρώην σχέσεις του, τις απιστίες και τις δεύτερες ευκαιρίες.

Κρατάει άραγε επαφή με τις πρώην συντρόφους του; «Μιλώ με όλες. Δεν μπορείς να ακυρώσεις τα πάντα μόνο από μία στιγμή. Εκτός αν γίνει κάτι πολύ άσχημο», δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Η απιστία είναι κάτι πολύ άσχημο γι’ αυτόν; «Όχι. Δεν αγγίζει τα άκρα. Δεν αξίζει να εκδικηθείς και να μισήσεις έναν άνθρωπο επειδή ήταν άπιστος. Έχω δεχτεί απιστία και ξέρω ότι μπορώ να τη συγχωρήσω εύκολα».

Πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες; «Πιστεύω. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αν έρθει η δεύτερη ευκαιρία, μετά θα χρειαστεί και τρίτη. Το θέμα πλέον είναι δικό σου. Αν είσαι σε θέση, αν μπορείς να δεχτείς ή να συμβιβαστείς με ένα χαρακτήρα».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει ζητήσει όλες τις συγγνώμες που πρέπει οπότε είναι εξασφαλισμένος σε αυτό το κομμάτι.

Για το αν οι άνδρες κλαίνε, ο ίδιος θεωρεί ότι κλαίνε περισσότερο από τις γυναίκες.

Τέλος, αυτό που θα κάνει τον Δήμο Αναστασιάδη να κλάψει δεν είναι μία απόρριψη αλλά μία ταινία ή η αναζήτηση του εαυτού του.

Tags δημος αναστασιαδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9040 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3404 s // Total time: 2.2444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X