Back to Basics με τη νέα συλλογή Celio


Back to Basics με τη νέα συλλογή Celio

Για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας ’14, το Celio επικεντρώνεται στα βασικά και στην απλότητα, προσφέροντας στους άντρες μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με ‘must have’ κομμάτια.

H συλλογή εκπροσωπεί την κομψότητα και αποτελείται από τα απαραίτητα κομμάτια, τα οποία εμπλουτίζονται με πινελιές από υφάσματα υψηλής ποιότητας: δερμάτινα ή denim σακάκια, παλτά, chinos, πουκάμισα… Το μάλλινο παλτό αυτή την σεζόν κλέβει την παράσταση και είναι ιδανικό για την πόλη. Φοριέται με τζιν, με chino ή με κοστούμι.

Για το Celio, το σακάκι αποτελεί βασικό κομμάτι της σεζόν. Προσφέρεται σε μεγάλη γκάμα για διάφορες χρήσεις: σε συνδυασμό δύο υφασμάτων για ένα επίσημο λουκ, φανελένια για ένα πιο κλασικό στυλ, και σε λεπτά υφάσματα, με ή χωρίς κουκούλα σε πολλά χρώματα, για καθημερινή χρήση.

Στο ίδιο πνεύμα, τα πλεκτά είναι ραμμένα με μαλακά υφάσματα, απλά ή με ξεβαμμένα σχέδια. Για μια πιο αυθεντική πινελιά, το Celio επικεντρώνεται στα denim με γυρισμένο ρεβέρ, που είναι απαλά, αλλά συγχρόνως ανθεκτικά, χάρη στη δυνατή ύφανση και τα επιμελημένα τελειώματά τους.

Τέλος, το dress code αυτής της σεζόν χαρακτηρίζεται από ένα διαχρονικό στυλ με smart casual, σύγχρονο vibe. Ακολουθούνται όμως οι κώδικες υψηλής ραπτικής: slim fit, εμφανείς ραφές, λεπτομέρειες με σατέν αντιθέσεις και κοστούμια από μαλλί.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Celio σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο για να αποκτήσετε τα ‘must have’ κομμάτια για τη νέα σεζόν!

Καταστήματα Celio:

The Μall of Cyprus, 1ος όροφος, τηλ.: 22570300
Λεωφ. Γιάννη Κρανιδιώτη 33, VLM Centre, Λατσιά, τηλ.: 22467261
Λεωφ. Μακαρίου 270, Λακατάμια, τηλ.: 22443599
MY MALL, Λεμεσός, τηλ.: 25821410
Kings Avenue Mall, Πάφος – τηλ.: 26 222818

Tags celio


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3220 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2640 s // Total time: 3.5860 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X