Στο «μικροσκόπιο» των γιατρών η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον!


Στο «μικροσκόπιο» των γιατρών η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον!

Παραμένουν τα προβλήματα από την υπερέμεση κύηση

Την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον, που περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό, εξετάζουν οι γιατροί του Παλατιού, καθώς η νεαρή δούκισσα, που ταλαιπωρείται από υπερέμεση κύηση, έχει στο πρόγραμμά της ουκ ολίγες δημόσιες εμφανίσεις, με πρώτη και καλύτερη ένα διήμερο ταξίδι με τον Ουίλιαμ.

Αν και δύο εμφανίσεις της Κέιτ ακυρώθηκαν, το Παλάτι εξετάζει σοβαρά το κατά πόσο η εγκυμονούσα θα μπορούσε να συνοδέψει τον πρίγκιπα Ουίλαμ στο ταξίδι τους στη Μάλτα, που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

«Το πρόγραμμα παραμένει ως έχει», δηλώνει το γραφείο του πρωθυπουργού της Μάλτας, την ώρα που εκπρόσωπος από το Παλάτι επισημαίνει ότι η απόφαση για το αν θα ματαιωθεί ή όχι το ταξίδι της δούκισσας θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε πως λόγω της υπερέμεσης κύησης, η δούκισσα του Κέιμπριτζ κάνει πολλούς εμετούς, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν ακόμα και τους 30 την ημέρα, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει αφυδάτωση στην ίδια και στέρηση σημαντικών θρεπτικών συστατικών από το έμβρυο. Μάλιστα, στην πρώτη της εγκυμοσύνη, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Tags Kate Middleton, κειτ μιντλετον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0372 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3011 s // Total time: 3.3382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X