H Lady Gaga ως Αφροδίτη έφτασε στην Αθήνα [εικόνες]


H Lady Gaga ως Αφροδίτη έφτασε στην Αθήνα [εικόνες]

Σχόλια από τη μια και θαυμασμό από την άλλη προκάλεσε η άφιξη της pop star στην Αθήνα

Στις 20.15 ακριβώς βγήκε από την vip αίθουσα του αεροδρομίου Αθηνών η Lady Gaga. Πλήθος θαυμαστών, δημοσιογράφων και φωτογράφων βρέθηκε στο σημείο για να απαθανατίσει την κορυφαία star, η οποία ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό show το βράδυ της Παρασκευής στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για 4 λεπτά πόζαρε στις κάμερες φορώντας μια see through φούστα, αφήνοντας τα οπίσθιά της ακάλυπτα, και έχοντας καλυμμένο το στήθος της με κοχύλια, ως άλλη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι. Δεν είπε ούτε μία λέξη, ενώ το πλήθος, βλέποντάς της, παραληρούσε. Στη συνέχεια, οι χορευτές της την σήκωσαν στον αέρα και εκείνη πλησίασε τους θαυμαστές της, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους σε δύο ημέρες.

Οι προετοιμασίες για τη συναυλία της show woman είναι πυρετώδεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μόνο ο στολισμός για το καμαρίνι της κόστισε 1500 ευρώ!

Ωστόσο, η ίδια μετά την άφιξη της στην Αθήνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο του εαυτού της από αυτά που έδειχναν τα κανάλια και έγραψε με λατινικούς χαρακτήρες: «Τα φιλάκια μου – Αφροδίτη».

Οι άνθρωποι του Μεγάλη Βρετάνια την περίμεναν για να την εξυπηρετήσουν και σίγουρα έδειξαν στην pop τραγουδίστρια πόσο φιλόξενοι είναι οι Έλληνες. Η Lady Gaga μόλις μπήκε στην βασιλική σουίτα έσπευσε να βγάλει τα ρούχα της για να χαλαρώσει κάνοντας ένα μπάνιο. Φυσικά, φρόντισε να βγάλει φωτογραφίες και να βομβαρδίσει τα social media. Η Lady Gaga έχει δηλώσει πως η περιοδεία της είναι εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα από την θεά Αφροδίτη. Άλλωστε, η εμφάνισή της όταν πάτησε ελληνικό έδαφος τα έλεγε όλα.
 

 

Tags lady gaga


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4422 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3789 s // Total time: 2.8211 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X