Νίκος Βέρτης: Τραγούδησε σε γάμο πολυεκατομμυριούχου ζευγαριού στην Πάφο! [εικόνες]


Νίκος Βέρτης: Τραγούδησε σε γάμο πολυεκατομμυριούχου ζευγαριού στην Πάφο! [εικόνες]

Οι φήμες ήθελαν να τραγουδά στο γάμο και η Kylie Minogue...

Πρόκειται για τον γάμο που οργανώθηκε, στήθηκε και τελέστηκε με άκρα μυστικότητα σε συγκρότημα ξενοδοχείου στην Πάφο και δεν διέρρευσε τίποτα… μέχρι χθες, ημέρα του γάμου! Η Local Echo βρέθηκε εκεί και προσπαθήσαμε να μάθουμε όσο το δυνατών περισσότερα για τον γάμο αυτό, μιας και είχε χρώμα ελληνικό!

Οι φήμες για τον γάμο των εκατομμυρίων έδιναν και έπαιρναν μιας και στο εν λόγο ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε το γεγονός έφταναν τις τελευταίες ημέρες κοντέινερ με τον εξοπλισμό. Πέντε στο σύνολο φορτηγά έφτασαν στο νησί φέρνοντας μαζί τους από έπιπλα, χαλιά, φώτα, πιάτα, ποτήρια μέχρι και τέντες-στέγαστρα για να στήσουν τα "μίνι" μπουζούκια που ήθελε το ζευγάρι. Τα φαγητά καθώς και τα γκαρσόνια που εξυπηρέτησαν τον κόσμο, ήρθαν όλα από το Ισραήλ.

Οι οικογένειες του νιόπαντρου ζευγαριού κατάγονται από το Ισραήλ, έχοντας στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς πολλά εκατομμύρια και δεν δίστασαν να πληρώσουν πολλά για τα καπρίτσια του ζευγαριού! Το υπέρλαμπρο ζευγάρι φρόντισε να θυμίζει στους καλεσμένους τους την καταγωγή τους – όσο αφορά τα χρήματα- μιας και τα ρούχα  τους στοίχισαν αρκετά. Χαρακτηριστικά να σας πούμε πως ο γαμπρός φορούσε το παραδοσιακό καπέλο της χώρας του, γεμάτο διαμάντια! Οι καλεσμένοι φρόντισαν να προσφέρουν στο ζευγάρι χρήματα ως δώρο, που σύμφωνα με πληροφορίες το πόσο άγγιξε τα 15 εκατομμύρια!

Το σκηνικό του γάμου θύμιζε έντονα ελληνικό νησί, μιας και οι ταπετσαρίες που χρησιμοποίησαν στο στολισμό του χώρου ήταν εικόνες από την Σαντορίνη (!) Στον κλειστό χώρο που πραγματοποιήθηκε το γλέντι, φρόντισαν να στήσουν ένα μαγαζί που θύμιζε έντονα ελληνικά μπουζούκια. Το νιόπαντρο ζευγάρι κάλεσαν για να τραγουδήσει το γάμο τους τον Έλληνα καλλιτέχνη Νίκο Βέρτη, καθώς είναι ο αγαπημένος τους τραγουδιστής. Το γλέντι κράτησε περισσότερο από δύο ώρες κάνοντας τους καλεσμένους να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια και το ζευγάρι να ξεσαλώνει πάνω στις καρέκλες. Ο Νίκος Βέρτης με την ορχήστρα του αποθεώθηκε από όλους δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό. Οι φήμες ήθελαν να τραγουδά στο γάμο και η Kylie Minogue που όπως φάνηκε δεν ίσχυε. Μόλις τελείωσε το πρόγραμμά του ο Νίκος Βέρτης, πήρε την σκυτάλη ένα αντρικό συγκρότημα από το Ισραήλ που τραγούδησε πέντε τραγούδια. Αργότερα ανέλαβε dj που διασκέδασε τον κόσμο μέχρι το πρωί.

Σήμερα το πρωί το νιόπατρο ζευγάρι καθώς και πολλοί απ τους καλεσμένους έφυγαν απ’ το νησί αφήνοντας πίσω τους εικόνες από ένα γάμο εκατομμυρίων…

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, νίκος βέρτης, Kylie Minogue


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9733 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3876 s // Total time: 2.3608 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X