Κέιτ και Κάρα: η θρυλική εμφάνιση στο σόου του Burberry


Κέιτ και Κάρα: η θρυλική εμφάνιση στο σόου του Burberry

Η άφιξή τους χέρι-χέρι, το selfie με τον Mario Testino και όλες οι λεπτομέρειες για την - θρυλικών διαστάσεων - εμφάνιση των δύο σούπερμοντελ.  

Η μία είναι γνωστή ως η πιο νεανική version της άλλης. Και οι δύο, είναι τα πιο επιτυχημένα σούπερμοντελ της βιομηχανίας της μόδας, για τα οποία μόνο η Μεγάλη Βρετανία μπορεί να καυχιέται.

Ο λόγος για την Κάρα Ντελεβίν και την Κέιτ Μος, που έφεραν τα πάνω-κάτω στα social-media όταν κατέφθασαν χέρι-χέρι στο καλοκαιρινό σόου του οίκου Burberry.

Κάρα, Κέιτ και Τεστίνο (φωτό: @mariotestino)

Την αφορμή για το ξεκίνημα μίας, από ότι φαίνεται, πολλά υποσχόμενης συνεργασίας (και γιατί όχι, φιλίας), την έδωσε ο ίδιος οίκος μαζί με το βετεράνο της μόδας (και επί δεκαετίες ταγμένος στην Κέιτ) Mario Testino), ο οποίος φωτογράφησε τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος My Burberry. Tα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

 


Οι τρεις τους συναντήθηκαν στo front row, με τον Testino να ανεβάζει στο Instagram ένα από τα πιο re-posted selfies της Εβδομάδας Μόδας.

 

Για το σόου, η 22χρονη Κάρα επέμεινε στο ανδρόγυνο, συνδυάζοντας αναπάντεχα το navy κοστούμι της με πολύχρωμα sneakers και φλογερό κόκκινο κραγιόν, με την ίδια je-ne-sais-quoi αύρα που την έκανε να ξεχωρίσει στις διεθνείς πασαρέλες.

Ώρα για selfie για την Κάρα, την Κέιτ και τον Τestino. (φωτό: @burberry)

Χάρη στο αβίαστο coolness της Κέιτ Μος, η στιγμή της άφιξής τους βαφτίστηκε επιτόπου ως μία από τις πιο εικονικές της δεκαετίας - που δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να ανταγωνιστεί.

 

Tags Kate Moss, Cara Delevigne


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3609 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3168 s // Total time: 2.6777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X