Πώς να τον κάνεις να σ’ ερωτευτεί!


Πώς να τον κάνεις να σ’ ερωτευτεί!

Κάνε τον να σε ερωτευτεί παράφορα και να τον έχεις μια για πάντα.  

1. Δείξ’ του ότι ενδιαφέρεσαι: Κατ’ αρχάς, για να καταλάβει ότι τον θες, θα πρέπει και να του το δείξεις. Δεν χρειάζεται, βεβαίως, να το «φωνάζεις», αλλά μια διακριτική, ευγενική και γλυκιά προσέγγιση θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις πρώτες εντυπώσεις.

2. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του: Το να τον κάνεις να νιώσει άνετα και ο εαυτός τους μαζί σου είναι ένα μεγάλο ατού στη γνωριμία- και αν όλα πάνε καλά- και στη μετέπειτα σχέση σας.

3. Διατήρησε το μυστήριο: Δεν χρειάζεται να τα μάθει όλα για σένα με το «καλημέρα». Κράτα κάποια πράγματα για να τα ανακαλύψει με τον καιρό. Εξάλλου, οι άντρες θέλουν να νιώθουν «κυνηγοί» – όπως επίσης δεν θέλουν να σε αισθάνονται δεδομένη.

4. Κάν’ του κομπλιμέντα: Στους άντρες αρέσουν οι «καλές κουβέντες» για τα προσόντα, τις ικανότητές τους και τα ταλέντα τους. Τόνωσέ τους λοιπόν την αυτοπεποίθηση τους (πάντα, όμως, με μέτρο).

6. Μοιράσου μαζί του τα ενδιαφέροντά του: Το να κάνεις πράγματα μαζί του, πράγματα που του αρέσουν, και μάλιστα με ενθουσιασμό, είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει.

7. Δείξ’ του την καλή πλευρά του εαυτού σου: Όλοι έχουμε ελαττώματα και αδυναμίες, αλλά καλό είναι, ιδίως στις πρώτες ημέρες μιας γνωριμίας, να τα κρατάμε λίγο πίσω…

Tags ερωτας, σχεσεις, αντρας, γυναίκα, μυστικά, ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4151 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3851 s // Total time: 2.8001 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X