Φεστιβάλ Αγλαντζιάς


Φεστιβάλ Αγλαντζιάς

Ο Δήμος Αγλαντζιάς προσκαλεί, δημότες και επισκέπτες, στο ετήσιο, 27ο πολιτιστικό του Φεστιβάλ κι εμείς έχουμε κάθε λόγο να ανταποκριθούμε θετικά!

Το καλοκαιράκι, επίσημα τουλάχιστον, μας τελείωσε… ευτυχώς όμως, έχουμε ακόμα ευκαιρίες για ξεχωριστές, υπαίθριες εξόδους τις επόμενες δροσερές νύχτες μας.  

Είναι που το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα σε γνωστά και αγαπημένα κατατόπια που από μόνα τους διαθέτουν το χαρακτήρα και τις προδιαγραφές για να ξεδιπλωθούν νύχτες ονειρεμένες. Στο υπέροχο αμφιθέατρο στο Σκαλί, που έχει φιλοξενήσει σπουδαία ονόματα κι έχει στη μνήμη του πολύ και ζεστό χειροκρότημα, στην πλατεία από πάνω δίπλα στις σπηλιές, ένα μοναδικό και ασυνήθιστο αξιοθέατο (και από τα λίγα σημεία στην πόλη που βλέπεις καθαρό ουρανό!) και στο εξωραϊσμένο οικογενειακό πάρκο Σπύρου Κυπριανού που κάνει τις μικρές παρέες να φαίνονται μια μεγάλη παρέα με πολλές αποχρώσεις.   

Είναι επίσης το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που επέλεξε και επιμελήθηκε η πολιτιστική υπηρεσία του Δήμου, με κριτήριο και φέτος να στηρίξει την εγχώρια καλλιτεχνική παραγωγή. Ο τόπος μας σφύζει από ταλέντα και ποιότητα που πρέπει να προβάλλονται, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα προτιμήσεων.  

Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σειρά από διαφορετικές εκδηλώσεις, μια μικρή γεύση παρακάτω… Μεγάλη συναυλία (16 Σεπ, αμφιθέατρο Σκαλί), αφιέρωμα στο σπουδαίο μας συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι σαν φόρο τιμής για τα 20 χρόνια που έφυγε από τα εγκόσμια, με τους Λεωνίδα Πιτσιλλίδη, Χριστιάνα Παύλου και το καταξιωμένο μουσικό σχήμα του Άδμητου Πιτσιλλίδη, με τη συμμετοχή της Δημοτικής χορωδίας Αγλαντζιάς. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Φεστιβάλ Αγλαντζιάς, go out, festival


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9282 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3571 s // Total time: 2.2853 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X