O κόσµος της Άννας Χαρικλη


O κόσµος της Άννας Χαρικλη

Η marketing manager του οµίλου Mallouppas & Papacostas, µας καλωσορίζει στον κόσµο της και µας δίνει µία γεύση από τα αγαπηµένα της, τα οποία µας ταξιδεύουν από την Αργεντινή, µέχρι τη Σκανδιναβία!

ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ: Οι παιδικές συλλογές Mango Kids! Στυλάτα σύνολα, για ηλικίες 3-12 χρονών, σε πολύ λογικές τιµές. Επίσης αυτόν το µήνα θα γίνει το λανσάρισµα της νέας συλλογής του Bagatt, στην οποία θα υπάρχει και µια capsule σειρά µε fashion forward & design κοµµάτια.
NEXT BIG THING: Έχω παρατηρήσει στη συλλογή του Bagatt για το ερχόµενο φθινόπωρο, ότι θα επικρατήσουν ιδιαίτερα τα oxford shoes, τα οποία και λατρεύω!
ΘΕΛΩ ΣΥΝΤΟΜΑ: Να αποκτήσω την XL τσάντα της Kipling!
ΕΙ∆ΩΛΟ ΣΤΥΛ: Θαυµάζω το στυλ της Λίζας Μαλλούππα. Υποστηρίζει ακόµα και τα πιο απλά κοµµάτια µε ένα πολύ ξεχωριστό δικό της τρόπο και µε τα ανάλογα αξεσουάρ, τα µεταµορφώνει σε µοναδικά και εντυπωσιακά σύνολα. Μοντέρνα και δυναµική, παραµένει γυναίκα χαµηλών τόνων, αφοσιωµένη στην οικογένεια και τους φίλους της. 
ΘΑ ΜΕ ∆ΕΙΣ: Στη Λευκωσία να συχνάζω στην κάβα Silverstar, στην Παλιά Ηλεκτρική
-ιδιαίτερα όταν έχει ζωντανή µουσική τις Παρασκευές, στο Academy 32 για jazz Τετάρτες ή Κυριακές και στο Πιάτσα Γουρουνάκι γι' αρνίσιο σουβλάκι. Όταν είµαι Λεµεσό τα Σαββατοκύριακα, αγαπηµένη µου συνήθεια είναι ο περίπατος στον παραλιακό πεζόδροµο κοντά στο πατρικό µου, ο οποίος τελειώνει µε φρέσκο χυµό στο Θαλασσοκόριτσο.
ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΤΟ: Gin n' tonic στο The Gym.
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΥ: Cinema Paradiso, The Notebook, Burlesque και High Society.
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ: ∆ιάβασα πρόσφατα το Connected, The Surprising Power of Our Social Networks and How They Shape Our Lives των Nicholas A. Christakis & James H. Fowler.
Ι∆ΑΝΙΚΕΣ ∆ΙΑΚΟΠΕΣ: Λατρεύω τις σκανδιναβικές χώρες και τη Νότια Γαλλία. 
ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Πίνω καθηµερινά ζεστό νερό, χειµώνα-καλοκαίρι...
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ∆ΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ: Μου αρέσει πολύ ο χορός και ιδιαίτερα το τανγκό. Χορεύω όποτε βρω ευκαιρία στο Tango Studio στη Λευκωσία και ειδικά τις Παρασκευές στην καθιερωµένη Μιλόγκα.
ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΑ: Να επισκεφτώ το Prekestolen στη Νορβηγία.

Tags malloupas & Papacostas, αννα Χαρικλη, μόδα, γυναίκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3429 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3535 s // Total time: 2.6964 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X