Sans Soucis …η νέα άφιξη στα Perfect U


Sans Soucis …η νέα άφιξη στα Perfect U

Τα καταστήματα καλλυντικών Perfect U έχουν εμπλουτίσει τη γκάμα προϊόντων τους με τα εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης της φημισμένης εταιρείας Sans Soucis.

Η γερμανική αυτή εταιρεία ξεκίνησε το 1939 και από τότε έχει ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Διαρκώς εντυπωσιάζει τον κόσμο των καλλυντικών με τις πολύ πρωτοποριακές και άκρως αποτελεσματικές συνθέσεις των προϊόντων της.


DEEP MOIST DEPOT
Ορός δύο φάσεων που ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα. Έχει πλούσια θρεπτική δράση και ανάμεσα στα συστατικά του περιλαμβάνει το πολύτιμο ιαματικό νερό από τη φυσική πηγή Baden-Baden, το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη Sans Soucis. Από την πρώτη, κιόλας, εφαρμογή το δέρμα γίνεται αισθητά πιο λείο και μεταξένια απαλό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν βάση πριν από την κρέμα ημέρας ή νύχτας.   


AQUA CLEAR SKIN ANTI-BLEMISH STICK (Στικ για ατέλειες)
Διάλυμα τοπικής χρήσης για τις ατέλειες και την ακμή κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Το Anti-Blemish Stick είναι η δραστική λύση αμέσως μόλις εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια του προβλήματος. Έχει ελαφριά στυπτική δράση και εξαφανίζει τα εξανθήματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Για καλύτερη δράση εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στο προβληματικό σημείο πριν τον ύπνο.


XXL EYE LASH SERUM
Ορός βλεφαρίδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία είναι ορατά μετά από 6 εβδομάδες χρήσης. Η ανάπτυξη των βλεφαρίδων επιταχύνεται και αποκτάται μακρύτερες, πυκνότερες και πιο έντονες βλεφαρίδες. Εφαρμόστε το προϊόν καθημερινά σαν ένα κοινό eyeliner και μετά από 16 βδομάδες χρήσης θα έχει επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ανάπτυξη των βλεφαρίδων.


Τα καταστήματα Perfect U θα τα βρείτε σε Λάρνακα και Λευκωσία εντός των καταστημάτων Kleima, στη Λεμεσό στη Λεωφ. Ανεξαρτησίας 42 και στο Παραλίμνι στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου 28. Τηλ. 77 772 203

Tags Sans Soucis, perfect u, καλλυντικά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2309 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3354 s // Total time: 2.5663 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X