J.W. Anderson: Η αγαπημένη μας συλλογή από την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, μέχρι τώρα


J.W. Anderson: Η αγαπημένη μας συλλογή από την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, μέχρι τώρα

Μετά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, έρχεται αυτή που λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο και εμείς φυσικά δεν χάνουμε κανένα show.  

Ήδη λοιπόν διανύουμε την τρίτη -επίσημα- ημέρα της διοργάνωσης και η συλλογή που ξεχωρίσαμε είναι αυτή του J.W. Anderson.

Τι είδαμε: Το ναυτικό στοιχείο ήταν ίσως αυτό που ενέπνευσε κυρίως τον σχεδιαστή για τη δημιουργία αυτής της συλλογής, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Resort, μιας και είχε έναν πολύ εκδρομικό χαρακτήρα, με τα υπέροχα καπέλα, και τα θηλυκά φορέματα με τα κουμπιά. Τα κοστούμια από την άλλη και οι δερμάτινες λεπτομέρειες, μας θύμισαν ότι μιλάμε για μια ready to wear συλλογή, στην οποία ο Anderson ξέφυγε από τα σκούρα χρώματα που συνήθιζε να χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον, ενώ όλα τα ρούχα ήταν σε ιδιαίτερα κολακευτικές γραμμές για όλες τις σιλουέτες. Αν και οι αποχρώσεις ήταν κυρίως ουδέτερες, μαύρο, γκρι, μπλε, μπεζ, μας εξέπληξαν ευχάριστα τα κίτρινα στοιχεία αλλά και τα σύνολα σε κόκκινο και ροζ που πραγματικά χάρισαν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα στην εν λόγω συλλογή.

Γιατί μας άρεσε: Λατρεύουμε να βλέπουμε ρούχα που είναι απολύτως φορέσιμα και ταυτόχρονα διαθέτουν και πολύ ξεχωριστές λεπτομέρειες που τα διαφοροποιούν από το σύνολο. Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο συγκεκριμένο καπέλο, που συνόδευε πολλά από τα σύνολα, το οποίο, αν και όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Οι γιακάδες, τα κουμπιά αλλά και η προσθήκη του δέρματος με έναν αναπάντεχο τρόπο, αναμφισβήτητα τράβηξαν την προσοχή μας, ενώ το ασημί τσόκερ που έμοιαζε με κομμάτι από παζλ, είναι το αξεσουάρ που μαντεύουμε πως θα αγαπηθεί περισσότερο από οτιδήποτε την επόμενη άνοιξη.

Tags london fashion week


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3897 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6534 s // Total time: 3.0432 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X