Λάμπρος Χριστοφή: Η απάντησή του στο δημοσίευμα της σύλληψης του


Λάμπρος Χριστοφή: Η απάντησή του στο δημοσίευμα της σύλληψης του

Διαβάστε την ανακοίνωσή του

Έξαλλος είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας Λάμπρος Χριστοφή με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» που τον θέλει να έχει συλληφθεί πριν 8 μέρες στην Αθήνα με την κατηγορία της απάτης. Η εφημερίδα αφού αρχικά αφαίρεσε το κείμενο επανήλθε με καινούριο και γράφοντας ότι:

«Πηγή προσκείμενη στον Χριστοφή δήλωσε πριν από λίγο στον «Πολίτη» πως τα όσα η εφημερίδα αποκάλυψε αναφορικά με τη σύλληψή του από τις ελληνικές διωκτικές Αρχές ευσταθούν, ωστόσο, ο ίδιος δεν βρίσκεται προφυλακισμένος στην Αθήνα αλλά στην Κύπρο, όπου επέστρεψε προκειμένου να βρει τις 500,000 ευρώ για την εγγύηση την οποία ζήτησε το Δικαστήριο προκειμένου να μην κριθεί προφυλακιστέος και να μπει στον Κορυδαλλό.

Ο Χριστοφή φέρεται να αδυνατεί να καταβάλει αυτό το ποσό και έτσι οι δικηγόροι του θα ζητήσουν την ερχόμενη εβδομάδα τη μείωση της εγγύησης από την ελληνική Δικαιοσύνη η οποία, σημειωτέον, τον κατηγορεί για υπόθεση απάτης και οικειοποίησης χρημάτων της ασφαλιστικής εταιρείας Commercial Value.»
Ακόμα πιο εκνευρισμένος ο Λάμπρος Χριστοφή έστειλε αμέσως την πιο κάτω ανακοίνωση

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ" ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Η εφημερίδα "Πολίτης" γνωρίζοντας το ψέμα των ισχυρισμών της, με τρία διαδοχικά άρθρα που αλλοίωνε λεπτό προς λεπτό, προέβαλε κακόβουλους ισχυρισμούς για δήθεν σύλληψη και κράτηση του κ. Λάμπρου Χριστοφή καθώς και ενός συνεργάτη του.
Παρά την άμεση επικοινωνία μας με τον κ. Παρούτη, αρχισυντάκτη της εν λόγω εφημερίδας, στον οποίο δηλώσαμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπήρξε ούτε σύλληψη, ούτε κράτηση αλλά ούτε και κατηγορία για απάτη, το άρθρο αναρτήθηκε ξανά στην ιστοσελίδα της εφημερίδας με τα ίδια ψέματα.
Αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση συνδρομής προς τρίτο πρόσωπο στην Ελλάδα, το οποίο κατηγορείται για απιστία, για την οποία κλήθηκε για απολογία ο κ. Χριστοφή και ο συνεργάτης του, θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες στον κατάλληλο χρόνο.
Η ανακριτική διαδικασία είναι σε εξέλιξη και διεξάγεται σε καθεστώς μυστικότητας. Η κακόβουλη συνεχής δημοσίευση άρθρων από την εν λόγω εφημερίδα με τέτοια ψέματα δείχνουν προς συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.
Ο «Μύλος» που δημιουργήθηκε δεν θα αφεθεί να «ευθυμεί» τους δημιουργούς του για πολύ.
Ρίκκος Μαππουρίδης
Νομικός Σύμβουλος Λάμπρου Χριστοφή

Tags λαμπρος χριστοφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4698 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2443 s // Total time: 2.7141 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X