Συναυλία "77" με τον Στέφανο Κορκολή


Συναυλία "77" με τον Στέφανο Κορκολή

Ο συνθέτης/μουσικός συναντά στην Κύπρο τη Σοφία Μανουσάκη, τον Τάκη Σωτηρχέλλη, την Αλίκη Χρυσοχού και το μουσικό σύνολο Avanti 4 για μια συναυλία στο Κούριο, με τίτλο \"Ψαλμός 77 - Για το Δημιουργό της Μουσικής\"

"Όταν ένας καλλιτέχνης ερμηνεύσει στο Κούριο, τότε γνωρίζει ότι έφτασε σε ένα κομβικό σημείο στην εντός Κύπρου πορεία του". Με αυτά τα λόγια το Κούριο φιλοξενεί την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου σπουδαίους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα και το ταλέντο να ερμηνεύσουν στο μαγικό αυτό χώρο.

Από τους σημαντικότερους συνθέτες της νέας γενιάς, ο Στέφανος Κορκολής, έχει αποδείξει περίτρανα πολλά χρόνια τώρα, το απαράμιλλο της μουσικής του ευφυΐας και ικανότητας τόσο στο κλασικό όσο και στο μοντέρνο μουσικό στερέωμα. Μαζί του η πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη που ο ίδιος ο συνθέτης εμπιστεύτηκε τα νέα του τραγούδια.

Ο Μυτιληναίος αγαπημένος όλων τραγουδοποιός Τάκης Σωτηρχέλλης που με το "Ταξίδι Στη Βροχή" έδωσε στο κοινό μια από τις σπουδαιότερες και πολυτραγουδημένες μελωδίες, θα μας ωθήσει να το τραγουδήσουμε όλοι μαζί κάτω από τον έναστρο ουρανό της Κύπρου. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Συναυλία 77, μουσικη, συναυλια, go out, στεφανος κορκολης, Αλίκη Χρυσοχού, Σοφία Μανουσάκη, Τάκης Σωτηρχέλλης, Avanti 4, κουριο, Ψαλμός 77 - Για το Δημιουργό της Μουσικής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7709 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3057 s // Total time: 3.0766 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X