Κατερίνα Κανούργιου, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά: Φίλες ή θανάσιμες αντίπαλες;


Κατερίνα Κανούργιου, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά: Φίλες ή θανάσιμες αντίπαλες;

Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Ήδη τα στοιχήματα έχουν ξεκινήσει στον Alpha και αφορούν στις σχέσεις και στη χημεία των τριών γυναικών που θα παρουσιάσουν την απογευματινή καθημερινή εκπομπή «Όλα παίζουν».

Η Μπέτυ Μαγγίρα, η Αλέκα Καμηλά και η Κατερίνα Καινούργιου θα συγκατοικήσουν αυτή τη σεζόν και η πείρα μας έχει δείξει ότι στην τηλεόραση οι σχέσεις των γυναικών παρουσιαστών είναι ένα ναρκοπέδιο που κινδυνεύει να ανατιναχτεί στον αέρα ανά πάσα στιγμή.

Όσοι γνωρίζουν καλά τις 3 γυναίκες διαβεβαιώνουν πώς είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι εσωτερικές διαμάχες και ο πόλεμος για την καλύτερη ατάκα ή το καλύτερο πλάνο ή για το ποια θα βαφτιστεί κεντρική παρουσιάστρια

Η Κατερίνα είναι η πιο έμπειρη παρουσιάστρια με πολλές ώρες ζωντανού προγράμματος στην πλάτη της και μια και είναι παιδί του Alpha προφανώς αισθάνεται ότι είναι σπίτι της και ίσως «απαιτήσει» κεντρικό ρόλο στην παρουσίαση. Η Μπέτυ είναι η ετοιμόλογη και η αστεία της παρέας και εκείνη που θα κλέψει το χειροκρότημα με την έξυπνη ατάκα και το ταλέντο της. Το ίδιο και η Αλέκα Καμηλά που δεν της φαίνεται, αλλά διαθέτει πολύ χιούμορ και έχει καταπληκτική χημεία με την Μπέττυ και μπορεί έτσι να αφήσουν στο περιθώριο την Κατερίνα.

Άλλοι ισχυρίζονται βεβαία ότι και οι τρεις είναι επαγγελματίες και δεν θα επιτρέψουν τα προσωπικά του να γίνουν εμπόδιο και να βλάψουν την εικόνα της εκπομπής, όμως ένα κακό κλίμα δεν σώζεται όσο και να προσποιηθούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τη χημεία. Δύσκολα μπορείς να ξεγελάσεις τον τηλεθεατή.

Το δελτίο τύπου του σταθμού λέει ότι η παρέα στην οποία συμμετέχει και ο Γιώργος Λιανός θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας.

Αν πιστέψουμε τα σενάρια που ακούγονται τότε όντως θα περιμένουμε να έρθουν τα πάνω κάτω, αλλά μέχρι να δούμε πραγματικά τι θα γίνει και πώς θα προχωρήσει αυτή η παρέα ας ελπίζουμε για το καλύτερο.

Tags κατερινα καινουργιου, μπεττυ μαγγίρα, αλέκα καμηλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0962 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3828 s // Total time: 2.4790 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X