Πολυτέλεια στο ποτήρι


Πολυτέλεια στο ποτήρι

Βάλε στη ζωή σου δυνατές γεύσεις

Η εταιρεία Acqua Zoe Ltd λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για Ελλάδα και Κύπρο μιας σειράς premium προϊόντων, όπως: Roberto Cavalli Vodka, Roberto Cavalli Grappa, Roberto Cavalli wine, Acqua Armani και Champagne Diamant Classique. Μέσω της εκστρατείας «Life Luxury Experience», σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή ποιότητα και υψηλού επιπέδου προϊόντα. Θα τα βρεις σε επιλεγμένες κάβες και ξενοδοχεία.



Η Roberto Cavalli Vodka είναι ένα από τα κορυφαία οινοπνευματώδη ποτά και είναι το τέλειο παράδειγμα της ιταλικής παράδοσης και κληρονομιάς, είναι εκλεπτυσμένη, κομψή και αποκλειστικά για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Χρησιμοποιώντας το νερό της πηγής από το πόδι του Monte Rosa, του οποίου φυσικά η χαμηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται απόσταξη, η Roberto Cavalli Vodka γίνεται από τις καλύτερες ποιότητες σιταριού που καλλιεργούνται στις κοιλάδες όπου οι νοτιοδυτικές Άλπεις συναντούν τον ποταμό Po, στην περιοχή "Granda" στο Πιεμόντε, στην επαρχία του Cuneo.
Αυτό το είδος του σιταριού είναι μαλακό, λόγω του υψηλότερου τύπου περιεκτικότητας σε άμυλο που μετατρέπει την σακχαρόζη σε μια καθαρή μορφή τύπου-Β κόκκου (τυπικά από σκληρά σιτάρια). Φυσικά, όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της σακχαρόζης, γίνεται μαλακότερη η αλκοόλη μετά από απόσταξη. Η αλκοόλη αποστάζεται προσεκτικά για να δώσει ακριβώς τη σωστή γεύση
Το νερό που χρησιμοποιείται στην διαδικασία αραίωσης έχει εκ φύσεως χαμηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται απόσταξης. Πηγάζει από τις πηγές στους πρόποδες του Monte Rosa, μια περιοχή γνωστή για την ποιότητα και την καθαρότητα των υδάτων του.
Τέσσερις στήλες για το πρώτο στάδιο της απόσταξης, ένα ειδικό δέκτη χαλκό για την ολοκλήρωση της διαδικασίας να δώσει απόλυτη καθαρότητα. Η διαδικασία φιλτραρίσματος χρησιμοποιεί όχι μόνο τα τυπικά πάνελ κυτταρίνης αλλά επίσης μαρμαρόσκονη, σημαντική για την εξασφάλιση των σωστών επιπέδων ρΗ για το τελικό προϊόν.
Η εμφιάλωση γίνεται σε μικρές παρτίδες και είναι η τελική πράξη στην δημιουργία για να δώσει τον αποκλειστικό χαρακτήρα της. Η προκύπτουσα γεύση είναι μοναδική, πολύ καθαρή και με ουδέτερο άρωμα και ακριβώς έναν υπαινιγμό της κρέμας και της φλούδας των εσπεριδοειδών.
Καταρχήν προηγείται στην γεύση επιθετικά ένα μαλακό, στεγνό και καθαρό άρωμα, στην μέση ένα γεμάτο σώμα με λεπτές νότες από γλυκό πουτίγκα καθώς και μερικές πικάντικες νότες, οι οποίες συγκλίνουν προς το τέλος της επίγευσης σε ένα μεγάλο κρεμώδες μεταλλικό φινίρισμα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Roberto Cavalli Vodka είναι η πρώτη βότκα που παράγεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία εμπνευσμένη και αφιερωμένη στην σέξι γυναίκα που είναι η αιώνια μούσα για το Cavalli στυλ. Ο Roberto Cavalli, γνωστός σε όλο τον κόσμο για την αισιοδοξία του που εκφράζεται και μέσα από τις collection του, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το νόστιμο Super Premium προϊόν της Vodka για τις Ηνωμένες Πολιτείες τον Οκτώβριο του 2005 και από τότε έχει γίνει σύμβολο της αγάπης του και για το πάθος του για τη νυχτερινή ζωή και την ψυχαγωγία. Η έναρξη στην αγορά της Roberto Cavalli Vodka έγινε με μεγάλη επιτυχία καταρχήν στο Μαϊάμι και συνέχισε στην Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο.
Η Roberto Cavalli Vodka πήρε αμέσως «Χρυσό μετάλλιο» το 2006 στο San Francisco στο World Spirits Competition, και έλαβε επίσης «Χρυσό Μετάλλιο» στο test των «90 σημείων» και επιπλέον τον ίδιο χρόνο έλαβε ειδική μνεία ως «εξαιρετική» από την Διεθνή Επιτροπή Επιθεώρησης Αλκοολούχων Ποτών .
Υπό το φως αυτών των ενθαρρυντικών αποτελεσμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οικογένεια Cavalli αποφάσισε να αναζητήσει νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη αυτής της Premium Vodka σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, αρχίζοντας από τις κύριες χώρες της Ευρώπης, μέχρι τη Μέση και την Άπω Ανατολή. Σήμερα η Εταιρεία Τοσκάνη SRL, η οποία εδρεύει στην Ιταλία, στο Panzano in Chianti, κοντά στη Φλωρεντία, διοικείται από τον Tommaso Cavalli, πρωτότοκο γιο του Roberto Cavalli ο οποίος είναι υπεύθυνος παγκοσμίως ως brand manager και υπεύθυνος της διανομής.

Η Εταιρεία Τοσκάνη SRL έχει ήδη ξεκινήσει το προϊόν και στην Ρωσία, όπου η Roberto Cavalli Vodka πωλείται στις καλύτερες κάβες στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και φυσικά οι Ρώσοι μπορούν να την απολαύσουν σε top-level παμπ, κλαμπ και ντίσκο.
Τον Δεκέμβριο του 2006, η Εταιρεία Τοσκάνη SRL ξεκίνησε την διανομή του προϊόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο γνωστό πολυκατάστημα «Harrods», το οποίο διατήρησε την αποκλειστικότητα για τρεις μήνες, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου του 2007 και οι πωλήσεις συνεχίζουν να είναι πολύ ικανοποιητικές. Εν τω μεταξύ το προϊόν έχει τοποθετηθεί στα Caviar House & Prunier, Harvey Nichols και Selfridges με εξαιρετικό κύκλο εργασιών.
Σε ό, τι αφορά την υποστήριξη των πωλήσεων μέσω ενεργειών που βοηθούν το εμπόριο, η Roberto Cavalli Vodka έχει καταφέρει να είναι πολύ δημοφιλής και πολύ επιτυχημένη από πλευράς πωλήσεων, χάρη στην υψηλή θέση του στην κορυφή των trendy clubs του Λονδίνου, όπως Boujis, Μο * vida, Jalouse, Κούκος Λέσχη , και σε Ίμπιζα, όπως Pacha, Nassau Beach Club, Blue Marlin και KM5 Lounge.
Από τον Απρίλιο του 2007 το προϊόν έχει διεισδύσει στις αγορές Ντουμπάι, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και ακολούθησε η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία και οι πρώτες αντιδράσεις είναι άκρως ενθαρρυντικές. Στις αρχές του 2008, διορίστηκαν αποκλειστικοί διανομείς στην Ελβετία, στο Καζακστάν, στο Ισραήλ, στο Λίβανο, στην Ιορδανία, στη Συρία, ενώ από το 2009 η Roberto Cavalli Vodka διανέμετε προς πώληση στην Ινδία, στη Γεωργία, στην Ολλανδία, στην Αρμενία και στην Πορτογαλία.
Τον Μάρτη 2008 οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το 1,5 λίτρων Roberto Cavalli Vodka MAGNUM και από το 2010 είναι επίσης διαθέσιμα η 3 και 6 λίτρων Roberto Cavalli Vodka.
Στην Αμερικανική ήπειρο είναι ήδη παρούσα στον Καναδά, στην Ουρουγουάη, στη Βενεζουέλα, στην Κολομβία, στη Βραζιλία, στη Δομινικανή Δημοκρατία, στη Γουατεμάλα, στην Ουρουγουάη, στο Πουέρτο Ρίκο, στο Κουρασάο και στην Κόστα Ρίκα.
Από το 2010 ΟΚ έχει επίσημα παρουσία στη Βουλγαρία, στο Βιετνάμ, στην ηπειρωτική Κίνα, στη Νιγηρία και στη Νότια Αφρική. Το 2011 ΟΚ έχει ξεκινήσει με επιτυχία στη Σιγκαπούρη, στην Αυστρία και στη Νορβηγία.
Το 2012 έχει φτάσει στον Παναμά και στην Χιλή, και έχει παρουσία σε διάφορα Duty Free Travel Outlets σε όλο τον κόσμο όπως στην Ινδία, στο Ντουμπάι, στο Κατάρ, στην Ιορδανία, στην Τυνησία, στο Μαρόκο, στην Τουρκία και στο Λίβανο.
Το 2014 η Εταιρεία Τοσκάνη SRL υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής με την Εταιρεία ACQUA ZOE LTD για τις χώρες Ελλάδα και Κύπρο. Έχει ήδη ξεκινήσει το προϊόν να διανέμεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο με επιμέρους συμφωνίες με κάβες, Clubs, Restaurant και Hotels πέντε αστέρων.
 

 

Tags ποτηρι, ποτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4532 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2241 s // Total time: 2.6774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X