Πτυσσόμενη γόβα: Το όνειρο κάθε γυναίκας έγινε πραγματικότητα


Πτυσσόμενη γόβα: Το όνειρο κάθε γυναίκας έγινε πραγματικότητα

Ένα από τα όνειρα που έχει κάθε γυναίκα είναι να έχει στην κατοχή της παπούτσια που θα συνδυάζουν άνεση και κομψότητα και μάλιστα όλες τις ώρες.

Για το λόγο αυτό μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δημιούργησε μία πτυσσόμενη γόβα, (ναι καλά διαβάσατε) προκειμένου να κάνουν εύκολη τη ζωή του γυναικείου κοινού.

Για την εκπλήρωση αυτού του ονείρου επιστρατεύτηκαν οι Λουκάς Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση και στο πλαίσιο του μαθήματος Επιχειρηματικότητας δημιούργησαν αυτή τη γόβα που από στιλέτο μετατρέπεται σε φλατ, ενώ στη συνέχεια ίδρυσαν την «SkyWalker ΑΕ»- εταιρία που προσδοκεί να κατακτήσει την αγορά.

«Κοιτώντας την αγορά και την καθημερινότητα των γυναικών, παρατηρούμε ότι έχουν συνεχή ενασχόληση καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Πηγαίνουν για δουλειά, για καφέ, για ποτό, για διασκέδαση γενικά και αυτό απαιτεί πολλές ενδυμασίες και κυρίως διαφορετικά παπούτσια. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα στηρίζεται η δημιουργία του δικού μας καινοτόμου προϊόντος», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Λουκάς Καρακικές, ο οποίος είναι ένα από τα μέλη της ομάδας.

Tags πτυσσόμενη γόβα, γοβα, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2171 s (236 Queries.) // Parse time: 0.4831 s // Total time: 3.7002 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X