Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε: «Έκανα λευκό γάμο για να εκδικηθώ κάποιον άλλο»


Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε: «Έκανα λευκό γάμο για να εκδικηθώ κάποιον άλλο»

Μίλησε για τη ζωή της σε αθηναϊκό περιοδικό...

Η Νέλλη Γκίνη είναι μία ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο θέατρο. Ήδη μετρά 37 χρόνια πορείας στον χώρο και συνεχίζει να προσφέρει με την παρουσία της. Παρόλα αυτά, λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Εγώ weekly και τον Γιάννη Βίτσα κάνει τον απολογισμό της και αναφέρει άγνωστες πτυχές της.

«Υπήρξα αυτοκαταστροφική. Η αυτοκριτική μου ήταν φοβερή. Ήμουν ένας μοναχικός καβαλάρης. Αυτό έδειξε και η πορεία της ζωής μου. Επέλεξα να φέρω στον κόσμο μόνη μου ένα παιδί από τρελό έρωτα. Το μεγάλωσα χωρίς καμία βοήθεια. Έκανα ό,τι πίστευα, χωρίς να υπολογίζω το κόστος» εξομολογείται και προσθέτει, αναφορικά με το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομα του πατέρα του παιδιού της,«Έψαχναν όντως να βρουν ποιος είναι ο πατέρας του Μάριου. Είμαι φοβερά παρορμητικό άτομο, αλλά αληθινή. Ο γάμος δεν μου ταίριαξε. Τον τόλμησα δύο φορές. Την πρώτη διήρκεσε εννέα μήνες και τη δεύτερη μόλις δεκαπέντε ημέρες».

Η ίδια δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του γιου της ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά. «Όταν έμεινα έγκυος, δεν το γνώριζα. Μου το αποκάλυψε η Φωτεινή Φιλοσόφου, μια εξαίρετη φίλη μου και πολύ καλή συνάδελφος. Ήταν το 1986 και ήμασταν μαζί στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και με τον Κώστα Βουτσά, τον Δημήτρη Πιατά, την Ελένη Φιλίνη, τον Νίκο Δαδινόπουλο, και ανεβάζαμε ένα έργο που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Εκεί γνώρισα και τον πατέρα του Μάριου. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για έξι μήνες περνούσαμε καταπληκτικά. Όταν τέλειωσε το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις εκεί, επέστρεψα στην Αθήνα, καθώς είχα ήδη κλείσει την επόμενη δουλειά μου – ήμουν πάντοτε εργασιομανής. Τότε διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος και αποφάσισα αμέσως να το κρατήσω», αναφέρει και επισημαίνει ότι της το αποκάλυψε, όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος. «Ήταν σοκαριστικό. Πάντοτε ονειρευόμουν το ιδανικό για την προσωπική μου ζωή, ότι θα ερχόταν το πριγκιπόπουλο με το άσπρο άλογο… Σίγουρα σε κανένα όνειρο δεν το φανταζόμουν παντρεμένο με δύο παιδιά», καταλήγει.

Tags λευκος γαμος, διασημοι, Ηθοποιός, νελλη γκινη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0123 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4849 s // Total time: 2.4972 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X