6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις το sexting


6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις το sexting

Έχεις κάνει ποτέ sexting; Αν όχι δες ποιοι είναι οι 6 βασικοί κανόνες πριν το ξεκινήσεις..  

1. Μην το κάνεις με άντρες που δε γνωρίζεις
Μην μπεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς να το κάνεις με άτομο που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα προσωπικά. Κρατήσου μέχρι να τον γνωρίσεις καλύτερα και νιώσεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς.

2. Μη γράφεις γράμμα
Το νόημα του μηνύματος δεν είναι να στέλνεις τεράστια κατεβατά και παθιασμένα κείμενα. Το sexting όπως και το texting πρέπει να είναι μικρές φράσεις και λίγα λόγια. Γράφε λίγα για να είναι ευκολοδιάβαστα για τον άλλον και να το απολαμβάνετε και οι δύο.

3. Μην εκτίθεσαι
Αν δε σε νοιάζει μήπως δεις ξαφνικά γυμνές φωτογραφίες σου στο διαδίκτυο τότε μπορείς να τολμήσεις. Διαφορετικά καλό είναι να κρατάς το γυμνό εαυτό σου μακριά από τη φωτογραφική μηχανή του κινητού σου για παν ενδεχόμενο.

4. Μην αποκαλύπτεις τα πάντα
Λένε πως όσο πιο λίγα δείχνεις τόσο πιο πολύ εξάπτεις τη φαντασία του άλλου. Γίνε δημιουργική και βρες τρόπους για να κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο χωρίς να αποκαλύψεις πολλά.

5. Μην πίνεις
Η κοινή λογική λέει πως τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν όταν πίνεις. Αυτό που μπορεί να σου φαίνεται πολύ καλή ιδεά όταν το κάνεις (το να πιεις 2-3 ποτηράκια κρασί) καθώς κάνεις sexting, ίσως το μετανιώσεις το επόμενο πρωί. Άσε που μπορεί να στείλεις κατά λάθος το λάθος μήνυμα στο λάθος άνθρωπο..

6. Μην κρατάς τα μηνύματα
Παρόλο που θέλεις να τα κρατήσεις για να τα θυμάσαι, καλύτερα να τα σβήσεις. Αν χάσεις το τηλέφωνό σου ή έχεις καμιά περίεργη μικρή αδερφή μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά. Πρόκειται για ιδιωτικά μηνύματα τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθείς.

Tags sexting, sex, μηνυματα, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2852 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3331 s // Total time: 2.6183 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X