Το κορίτσι με τ’ αρώματα


Το κορίτσι με τ’ αρώματα

Ο άνθρωπος πίσω από το brand \"Floricienta Iuvenalis\" αποκαλύπτεται

Το πιστεύω έντονα πως η μνήμη είναι το ημερολόγιο της ζωής. Πώς πρόκειται για την ιδιωτική λογοτεχνία του καθενός μας. Και πως πάντα, αυτή, είναι συνδεδεμένη με εικόνες και μυρωδιές. Με εκατόν πενήντα σχεδόν μπουκαλάκια φυλαγμένα σ’ ένα ερμάρι στο σπίτι, μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες που δύσκολα θα κατάφερνα μ’ άλλο τρόπο να ανακαλέσω στη μνήμη μου.

Όταν είχα μάθει πως η Χρύσα, ένα πανέμορφο κορίτσι από τη Λευκωσία, ήταν ο άνθρωπος πίσω από το brand "Floricienta Iuvenalis" ενθουσιάστηκα. Τρία χρόνια μετά, με τη συλλογή της να ολοκληρώνεται και να βγαίνει επίσημα πια προς τα έξω, σκέφτηκα πως θα ‘ταν η ιδανική περίοδος να τα πούμε και από κοντά.

Δίνουμε ραντεβού σε καφετέρια στη Λήδρας και με το που σιμώνει, ο χώρος μοσχοβολά. Υπολογίζω πως πρέπει να ‘ταν γεράνι και πατσούλι. Χαμογελώ, γιατί έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στο τελευταίο. Κάθεται και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να μυρίσει το γλαστράκι που βρίσκεται στη μέση του τραπεζιού. "Έχω ένα εθισμό στις μυρωδιές, τι να κάνω;".

Roza perfume oil

Η Χρύσα μεγάλωσε σε μια αυλή γεμάτη λουλούδια, βλέποντας τη μητέρα της να περιποιείται τον κήπο με μεγάλη αγάπη. "Ήμουν εκείνο το κοριτσάκι στο δημοτικό που έπαιρνε κάθε Δευτέρα ένα μπουκέτο για το βάζο της δασκάλας!», λέει και χαμογελά. «Θυμάμαι τα περίτεχνα μπουκαλάκια της μαμάς μου, με τα solid perfumes που έφερνε απ’ τη Λιβύη, κι εμένα μικρή να τρυπώνω στα συρτάρια και να βάζω αρώματα. Θυμάμαι ακόμα τις μυρωδιές τους!".

Διαβάστε ολοκληρωμένη τη συνέντευξη στη City Free Press.

Tags χρυσα γρηγοριου, beauty, Ομορφια, αρωματα, Floricienta Iuvenalis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4206 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2246 s // Total time: 2.6452 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X