Το βιβλίο των ευχών για το γάμο


 Το βιβλίο των ευχών για το γάμο

Το βιβλίο των ευχών, στο οποίο κάθε καλεσμένος θα έχει την ευκαιρία να αποτυπώσει σκέψεις και αφιερώσεις για το γάμο σας, είναι μια πολύ όμορφη ιδέα.  Ας δούμε όμως πώς εσείς μπορείτε να την κάνετε ακόμη ωραιότερη.  

1. Δημιουργήστε ένα οικογενειακό κειμήλιο
Το κλειδί σ’ αυτή την υπόθεση είναι να φτιάξετε ή να αγοράσετε ένα όμορφο βιβλίο με πολλές σελίδες και τα υπόλοιπα... αφήστε τα στους καλεσμένους σας. Αφήστε αρκετό χώρο ώστε να μπορέσουν να διοχετεύσουν όλη τη φαντασία και ευαισθησία τους. Κρατήστε αυτές τις όμορφες και πολύτιμες αφιερώσεις κάνοντας το βιβλίο παράδοση και δίνοντάς το αργότερα στα παιδιά σας.

2. Καλλιτέχνες
Παρακινήστε τους κολλητούς σας φίλους και συγγενείς να ζωγραφίσουν κάτι δίπλα από την αφιέρωσή τους. Βλέποντας τα πρώτα σκίτσα, οι υπόλοιποι καλεσμένοι θα εμπνευστούν και θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο! Το βιβλίο θα γεμίσει χρώματα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό! Βέβαια φροντίστε εκτός από στιλό να υπάρχουν μαρκαδόροι, χρωματιστά μολύβια και χάρακες!

3. Ταξίδι στο χρόνο
Παρακινήστε τους καλεσμένους σας μέσω των προσκλήσεων, να φέρουν κοντά τους από μια φωτογραφία που έχουν μαζί σας. Ζητήστε τους να κολλήσουν τη φωτογραφία αυτή δίπλα από την αφιέρωσή τους ή εναλλακτικά, να γράψουν μια εμπειρία που είχατε μαζί και τους έχει μείνει αξέχαστη. Όταν θα έρθει η ώρα να το διαβάσετε, το μυαλό σας θα ταξιδέψει πραγματικά στο χρόνο και θα πλημμυρίσει με μια γλυκιά νοσταλγία.

4. Πάρτε πόζα
Ζητήστε από κάποιο συγγενή ή φίλο να σας κάνει τη χάρη να φωτογραφίζει τους καλεσμένους στην είσοδο, σε ένα όμορφα διακοσμημένο σημείο. Έπειτα κάθε καλεσμένος θα γράφει την αφιέρωσή του πίσω από την φωτογραφία του.

5. Κάντε το... ζωντανά!
Ξεχάστε για λίγο την ιδέα του κλασικού βιβλίου των καλεσμένων. Πάρτε μια βιντεοκάμερα και δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να σας εκφράσουν ζωντανά τις ευχές τους. Στο βίντεο θα αποτυπωθούν όλες οι αντιδράσεις και το ύφος τους. Θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε βουρκωμένα μάτια, αμηχανία και άλλα περίεργα συναισθήματα αλλά ίσως και να αντιμετωπίσετε και καυστικά σχόλια.

6. Μπορείτε και μόνες σας
Ο γάμος είναι δικός σας, βάλτε λοιπόν μπρος τη δημιουργικότητά σας. Φτιάξτε μόνες σας το βιβλίο των καλεσμένων βάζοντας το προσωπικό σας στιλ. Διακοσμήστε με κοχύλια, λουλούδια ή στρασάκια ανάλογα με το θέμα του γάμου, αντί για το κλασικό στιλό χρησιμοποιήστε φτερό και μελάνι ή ακόμα αρωματίστε το με ένα γλυκό άρωμα της προτίμησής σας και δείτε τον εντυπωσιασμό να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των καλεσμένων σας! Να ζήσετε!

Tags βιβλίο ευχών, Γαμος, εκκλησία, ΕΥΧΕΣ ΓΑΜΟΥ, γαμπρος, Νυφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2059 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3086 s // Total time: 2.5145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X