Declare: Hydrobalance CC Cream SPF30


Declare: Hydrobalance CC Cream SPF30

Είναι μια φρέσκια δροσερή κρέμα με τονωτικές ιδιότητες, έχει λεπτή υφή και βελτιστοποιεί την επιδερμίδα χάρη στο πουδρε τελείωμα η υφή της κάνει την επιδερμίδα πιο ομαλή και απαλή

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά κυρίως για χρήση σε κανονικό προς λιπαρό δέρμα. Εφαρμόζουμε την CC-Κρέμα απαλά με τα δάχτυλά μας  και κάντε μασάζ στο δέρμα, ξεκινώντας από το κέντρο του πρόσωπου (μύτη) και προς τα έξω. Χρησιμοποιήστε την ενυδατική κρέμα από μόνη της ή πάνω από τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας.

Tip εφαρμογής: Για ακόμα καλύτερη κάλυψη, ειδικά για τις ιδιαίτερα ενοχλητικές περιοχές του δέρματος, ταμπονάρετε την κρέμα απευθείας στη περιοχή που θέλετε με ταμπονάρεστε απαλά με τα δάχτυλά σας.

Καινοτομία/Τεχνολογία:
src-complex - Έχει μια βαθιά διεισδυτική, κατευναστική επίδραση με τη βελτίωση των φραγμών του δέρματος, μειώνει τους ερεθισμούς του δέρματος και προστατεύει ενεργά τα  κύτταρα.
Pentavitin - παρέχει μια εξαιρετικά αποτελεσματική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση και απαλότητα, όλη την ημέρα! Η σύνθεσή του αναπλάθει το NMF του δέρματος.
UV B filter SPF 30 - Προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα.
Ectoin (in the src-complex) - Βέλτιστη προστασία των κυττάρων και την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Orgasol  - δρα όπως τα blotting paper χάρη στις απορροφητικές ιδιότητες του.
Εκχύλισμα Fomes Officinalis (ξύλο-διάσπαση μύκητα) - μειώνει τους διεσταλμένους πόρους.

Αποτέλεσμα/Όφελος:
o Παρέχει αξιόπιστη προστασία κατά της καθημερινού περιβαλλοντικού στρες και καταπολέμα την πρόωρη γήρανση του δέρματος, τις σκοτεινές περιοχές του δέρματος και το σχηματισμό των ρυτίδων.
o Την ίδια στιγμή, το δέρμα είναι εφοδιασμένο με μακράς διαρκείας, πολύτιμη υγρασία, και οι τυχόν υπάρχουσες ανωμαλίες στην επιδερμίδα σας βελτιστοποιούνται.
o Έχει mat, αποτέλεσμα όπως τα blotting paper για να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια.
o Εξομαλύνει τις κόκκινες κηλίδες και δημιουργεί μια ομαλή όψη και εμφάνιση.

Διαφορά από την BB Cream SPF30  με την CC Cream SPF30

  • Κάλυψη -  Η κάλυψη της ΒΒ Cream είναι συγκρίσιμη με εκείνη  της απαλής tinted κρέμας  ενός εγχρώμων κρέμας  ενώ η  CC είναι το αντιστάθμισμα ενός  make-up με μέτρια κάλυψη.
  • Ενυδάτωση - και οι δύο παρέχουν το δέρμα με εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, απλώς με διαφορετικό συστατικό (BB Cream με η δύναμη του ωκεανού (εκχύλισμα φυκιών)ενώ η CC  με  φυσικά παράγωγα  γλυκόζης).
  • Προστασία - και οι δύο προσφέρουν εντατική προστασία από  τα ηλιακά εγκαύματα και προλαμβάνουν από τα εμφανή σημάδια της γήρανσης στο δέρμα  (age spots, wrinkles, loss of elasticity).
  • Χρώμα - και οι δύο αποχρώσεις είναι πολύ λεπτή και να συγχωνεύσει καλά με το φυσικό χρώμα του δέρματος  η CC Cream είναι ελαφρώς πιο σκούρα και πιο καλυπτική.

Extra στο CC Cream: Μειώνει τους διεσταλμένους πόρους.

Tags Declare Hydrobalance CC Cream SPF30, declare, Hydrobalance CC Cream SPF30, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, cc cream


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5981 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2247 s // Total time: 2.8229 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X