Maria Menounos: Πώς κατόρθωσε να χάσει 20 κιλά - Τα μυστικά διατροφής που αποκαλύπτει στο βιβλίο της


Maria Menounos: Πώς κατόρθωσε να χάσει 20 κιλά - Τα μυστικά διατροφής που αποκαλύπτει στο βιβλίο της

Το νέο της βιβλίο, The Every Girl’s Guide to Diet and Fitness, περιγράφει πλήρως τις προσπάθειές της για να χάσει κιλά κι είναι ένας οδηγός επιβίωσης για κάθε σύγχρονη γυναίκα  

Το βιβλίο εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια την εποχή που η Μαρία ζύγιζε συν είκοσι κιλά, ήταν διαρκώς χωρίς αντοχές και συχνά αρρώσταινε, καθώς είχε δοκιμάσει −χωρίς αποτέλεσμα− από τις πιο γνωστές δίαιτες μέχρι τα πιο σκληρά προγράμματα άσκησης και διατροφής. Απεγνωσμένη πλέον για αλλαγή, αποφάσισε να αφιερώσει ένα χρόνο από τη ζωή της σε αυτόν της το στόχο, αντιστρέφοντας προς όφελός της τους μέχρι τότε αποτρεπτικούς παράγοντες − χρόνο, έλλειψη χρημάτων, κουράγιου και ηθικού.

Έτσι, μέσα σε αυτό το χρόνο, ανέπτυξε ένα δικό της σύστημα διατροφής, σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής ξέρουμε όλοι και όλες μας για τις δίαιτες, την άσκηση και τον απαραίτητο τρόπο ζωής που υπερέβαινε τα παραδοσιακά προγράμματα διατροφής και απώλειας βάρους. Ως αποτέλεσμα, έχασε τα επιπλέον κιλά, ανέκτησε την ενέργεια και την υγεία της, ενώ είδε την καριέρα της να απογειώνεται. Πλέον, συνδυάζοντας αυτές τις τεχνικές με τη σοφία, τη διορατικότητα και τα μυστικά, αφενός μερικών εκ των κορυφαίων στον κόσμο ειδικών στο χώρο της υγείας και της φυσικής κατάστασης κι αφετέρου τα όσα έμαθε από τις συνεντεύξεις της με τους πιο λαμπερούς και γυμνασμένους σούπερ σταρ του πλανήτη, κατόρθωσε να δημιουργήσει τον απόλυτο οδηγό επιτυχίας για καθεμία που δεν έχει χρόνο, χρήματα, δύναμη της θέλησης για να χάσει βάρος και να πάρει τη ζωή στα χέρια της κερδίζοντας μακροπρόθεσμα σε υγεία και επιτυχία.

Στις 300 και πλέον σελίδες του βιβλίου, η Μαρία δεν κρύβεται, ξεδιπλώνει πτυχές της ζωής, του παρελθόντος και των προσπαθειών της για το πώς κατόρθωσε να χάσει εκείνα τα είκοσι κιλά (αλλά κυρίως να τα διατηρήσει μια για πάντα μακριά) που, παρά το ταλέντο και τις εξαίρετες επικοινωνιακές της ικανότητες και πανεπιστημιακές περγαμηνές που διέθετε, της στερούσαν τη θέση από την καταξίωση και στην ουσία το επαγγελματικό της μέλλον. Λένε ότι αφού μπορείς να το ονειρευτείς και να το φανταστείς, μπορείς και να το κάνεις. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, όσο δύσκολο ή ακατόρθωτο μπορεί να μοιάζει. Και το όνειρο για τη δική της θέση στην A list του Hollywood στάθηκε πιο δυνατό από τους φόβους, τα σχόλια τρίτων και του δυνάστη που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του.

Για να καταλάβεις το γενικό μοτίβο του βιβλίου, φαντάσου πώς θα ήταν αν είχες πρόσβαση στους καλύτερους «γκουρού» του στιλ, της ομορφιάς, της διακόσμησης, της μαγειρικής, της υγείας, της απώλειας βάρους και της οργάνωσης. Ακούγεται μια εντελώς μακρινή πολυτέλεια και όνειρο για τις περισσότερές μας, αλλά είναι αληθινό! Συγκεκριμένα, μέσα στο βιβλίο θα βρεις έναν πλήρη οδηγό για το πώς μπορείς να κάνεις τα πάντα καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά, ακολουθώντας την τάση της νέας εποχής για εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερου χρόνου. Με άλλα λόγια, σε μαθαίνει πώς να είσαι καλή σε ό,τι κάνεις, να μειώνεις τους χρόνους σου και να κερδίζεις σε ποιοτικό χρόνο και στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα σου άτομα ή τις δραστηριότητες που αγαπάς. Ή όπως η ίδια το περιέγραψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Είναι ένας οδηγός από το Α έως το Ω για το πώς θα τα καταφέρουμε να τα κάνουμε όλα, με τρόπους καλύτερους, ταχύτερους και κυρίως φθηνότερους, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε».

Εκτός από τα μυστικά και τις συμβουλές μόδας, ομορφιάς, γυμναστικής, καθώς και ξεχωριστές δίαιτες, η Maria Menounos δίνει ακόμα μάχη για την αφύπνιση της κοινής γνώμης σχετικά με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Πιο αναλυτικά, μέσα στο βιβλίο θα βρεις το σχέδιο σε 9 βήματα της Μαρίας για γρήγορη απώλεια βάρους, το διά βίου σχέδιό της για την υγεία και την ευημερία, ένα πλήρες πλάνο για τη σωματική και συναισθηματική σου ανασυγκρότηση, πολλές υγιεινές, νόστιμες και εύκολες συνταγές, όπως και πώς να γυμναστείς αποτελεσματικά, χωρίς να πρέπει να πας γυμναστήριο ή να προσλάβεις εξειδικευμένο προσωπικό γυμναστή.

Παράλληλα, πάνω από 1.000 συμβουλές, τρικ και τεχνικές για απώλεια βάρους και όμορφο σμιλεμένο κορμί για πάντα είναι στη διάθεσή σου, όπως και πώς να διαχειριστείς την αναμενόμενη έλλειψη χρημάτων και χρόνου ένεκα κρίσης και υποχρεώσεων.

Το πιο σημαντικό μάθημα σε αυτό το βιβλίο είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Όλα είναι στο χέρι μας. Η Maria Menounos το έκανε. Αν ένα άτομο μπορεί, τότε όλοι μας μπορούμε να επωφεληθούμε από τη γνώση και την εμπειρία της. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για το πώς και το τι. Το μόνο που σε κρατάει μακριά από την ονειρεμένη εκδοχή του εαυτού σου είσαι εσύ η ίδια και ίσως και το επίπεδο των αγγλικών σου, αφού, δυστυχώς, αν και κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, δεν έχει μεταφραστεί ακόμη!

Tags maria menounos, Διατροφή, κιλά, θερμίδες, γυμναστικη, ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2801 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3957 s // Total time: 2.6758 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X