Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου λίγο πριν το γάμο: "Είναι µια σπουδαία φάση της ζωής µου, πολύ µεγάλης σηµασία"


Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου λίγο πριν το γάμο: "Είναι µια σπουδαία φάση της ζωής µου, πολύ µεγάλης σηµασία"

Τι λέει για το Νεκτάριο Αλεξάνδρου, το γιο του Έκτορα, τον επικείμενο γάμο της και για την ίδια!

Πιο ευτυχισµένη και πιο λαµπερή από ποτέ η Κωνσταντίνα Ευριπίδου φωτογραφίζεται αποκλειστικά για τη Madame Figaro και αποκαλύπτει όσα δεν είπε µέχρι σήµερα. Μιλά για τον επικείµενο γάµο της µε τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου, για την πρόταση γάµου στη Μύκονο, για τη ζωή της, τα όνειρά της και τα νέα επαγγελµατικά της σχέδια!

BRIDE TO BE
Είναι όµορφο να συναντάς έναν άνθρωπο σε µία τόσο σηµαντική στιγµή της ζωής του. Αλήθεια πώς αισθάνεσαι;
Περίεργα, ευτυχισµένη. Είναι µια σπουδαία φάση της ζωής µου, πολύ µεγάλης σηµασίας. Είναι µία σηµαντική στιγµή, για τη ζωή κάθε ανθρώπου.
Ζεις την καλύτερη φάση της ζωής σου ή τα καλύτερα έπονται;
Τα καλύτερα έπονται. (γελά) Πάντα θέλω να νιώθω ότι τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόµα… Είµαι πολύ καλά, δεν θέλω όµως να λέω µεγάλα λόγια. Φοβάµαι πολύ τις βαρυσήµαντες λέξεις, αλλά αυτό που ζω οµολογώ είναι πολύ όµορφο.
Ήταν έκπληξη η πρόταση γάµου από το Νεκτάριο ή την περίµενες;
∆εν την περίµενα τη συγκεκριµένη χρονική στιγµή, αλλά ήταν το φυσικό επόµενο µίας σοβαρής σχέσης και ειδικά της συγκεκριµένης.
Θα µου πεις πώς έγινε; Ήσασταν διακοπές στη Μύκονο, πόσταρες στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης µία φωτογραφία µε το δαχτυλίδι και έγινε χαµός στα µίντια….
Εγώ δεν έκανα κανένα post. Κάθε µέρα ως blogger, βάζω µία φωτογραφία στο instangram. Εκείνη τη µέρα έκανα το ίδιο. Ανέβασα µία φωτογραφία, γιατί είχα ντυθεί διαφορετικά και έτυχε να έχω το χέρι µε το δαχτυλίδι στο πόδι µου, και έτσι φάνηκε. Αυτό δεν το πρόσεξα, γιατί φορούσα µέρες το δαχτυλίδι. ∆εν κατάλαβα εκείνη τη στιγµή ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό πάνω µου. Πήραν λοιπόν κάποια sites τη συγκεκριµένη φωτογραφία, µετά και από κάποιες φήµες που ακούστηκαν στην Κύπρο και άρχισαν να ζουµάρουν ξανά και ξανά στο δαχτυλίδι. (γέλια)
Η πρόταση όµως πώς έγινε;
Αυτό θέλω να το κρατήσω για µένα και τον άνθρωπό µου.
Θα ήταν όµως συγκινητική στιγµή…
Ήταν ίσως µια από τις πιο όµορφες στιγµές που έζησα µέσα στη σχέση µας, γιατί βίωσα µέχρι τώρα, πολλές όµορφες στιγµές.
Η πρώτη σου αντίδραση ποια ήταν;
Ούτε και αυτή θα τη µοιραστώ αν και ήταν πολύ αστεία. (γέλια)
 

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ
Αλήθεια πόσα χρόνια είστε µαζί µε τον Νεκτάριο;
Σχεδόν τρία χρόνια.
Πώς γνωριστήκατε;
Γνωριζόµαστε πάρα πολλά χρόνια. Ήµασταν φίλοι, τα επόµενα ήρθαν.
Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του είναι αυτά που σε κέρδισαν;
Πάντοτε έλεγα πως ο άντρας που θέλω να είναι δίπλα µου, πρέπει να είναι αποφασιστικός, ειλικρινής, συναισθηµατικός και µεγαλόψυχος. Φυσικά θέλω να τον θαυµάζω και στην επαγγελµατική του πορεία αλλά και ως προσωπικότητα. Όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά ισχύουν για τον Νεκτάριο.
Όλα αυτά τα χρόνια που είστε ζευγάρι, ζήσατε δύσκολες στιγµές;
Εννοείται, όλα τα ζευγάρια ζουν στιγµές δύσκολες. Και πάρα πολύ δύσκολες και λιγότερο δύσκολες, και όµορφες και χαρούµενες και αγχώδεις στιγµές. Εάν δεν περάσεις όµως τη σχέση σε όλες τις εκφάνσεις της, δεν γνωρίσεις καλά τον άνθρωπο µε τον οποίο είσαι µαζί και αν δεν δοκιµαστείτε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, τότε δεν µπορείς να πάρεις µία τέτοια απόφαση και να προχωρήσεις. Αν ήταν όλα ρόδινα και όµορφα, θα ανησυχούσα και δεν θα προχωρούσα.
Είστε ένα ζευγάρι για εξώφυλλο το ξέρεις;
Έτσι ε; (γέλια)
Θυµίζετε ας πούµε… (γέλια)
Μη µου πεις τους Μπέκαµ, σε παρακαλώ.
Μα αφού αυτούς µου θυµίζετε…
Ναι σίγουρα οι Μπέκαµ της Κύπρου. Αστείο το βρίσκω. (σκάει στα γέλια)
Είστε ένα όµορφο και επώνυµο ζευγάρι. Αισθάνεστε έτσι µέσα στη σχέση σας;
Αν αισθανόµαστε ότι είµαστε οι Μπέκαµ; Όχι σίγουρα δεν αισθανόµαστε έτσι. (γελά). Απλά εντάξει υπάρχουν κάποιες στιγµές που ενώ είµαστε στον κόσµο µας µπορεί να το αντιληφθούµε από τρίτα άτοµα, αυτό το πράγµα και νιώθουµε λίγο περίεργα. Αλλά εννοείται στη ζωή µας, στην καθηµερινότητά µας, είµαστε ένα φυσιολογικότατο ζευγάρι. Με τους τσακωµούς του, µε τις όµορφες στιγµές του, µε τις συζητήσεις του, µε τα χαµόγελά του, µε τις εξόδους του, µε τις στιγµές του γενικότερα.
Με τον Έκτορα τον γιο του Νεκτάριου, ποια είναι η σχέση σας;
Ο Έκτορας ήταν και ακόµη περισσότερο τώρα, είναι σαν δικό µου παιδί και έτσι θέλω να παραµείνει. Τον λατρεύω!
Θα µου λύσεις και µία απορία προτού κλείσουµε το κεφάλαιο προσωπική ζωή…Όταν σε πήρα τηλέφωνο σού ζήτησα να κάνετε κοινή φωτογράφηση µε τον Νεκτάριο απάντησες αµέσως αρνητικά γιατί;
Έγινε πολλές φορές παρόµοια πρόταση, το συζητήσαµε µεταξύ µας και αποφασίσαµε ότι η σχέση µας δεν είναι για δηµόσια κατανάλωση. ∆εν θέλουµε να πουλάµε τη σχέση µας, τη ζωή µας, την καθηµερινότητά µας, γι' αυτό και ούτε στηµένο θέµα παπαράτσι κάναµε ποτέ. Γιατί βλέπουµε πολλά τέτοια… Αν χρειαζόταν να φωτογραφηθούµε µαζί για κάποιο σηµαντικό λόγο, τότε ίσως και να το πράτταµε!

Η ΚΑΡΙΕΡΑ
Νέα ζωή και νέα επαγγελµατικά σχέδια… Απ' ό,τι γνωρίζω το πιο άµεσο είναι τα καλλιστεία. Πώς θα εµπλακείς σε αυτά;
Θα εµπλακώ σίγουρα µε κάποιο τρόπο, έχω απλά κάποια διλήµµατα ως προς το ρόλο µου, αλλά θα είµαι παρούσα στα καλλιστεία. Το πρότζεκτ θα είναι live όπως και πέρσι, µε πολλές προσθήκες και θα ξεκινήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Αυτό το πρότζεκτ σου θυµίζει και λίγο το άγχος που βίωσες συµµετέχοντας στο διαγωνισµό οµορφιάς;
Πάρα πολύ, µόνο που τα κορίτσια σήµερα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση µε το τότε. Εµείς ήµασταν πιο συγκρατηµένες, πιο ντροπαλές, πιο αγχωµένες. Οι κοπέλες τώρα έχουν ένα τσαµπουκά απίστευτο. ∆εν ξέρω αν µου αρέσει αυτό…
Πέραν από την τηλεόραση εδώ και ένα  χρόνο έχεις δηµιουργήσει µε τον αδερφό σου το Workshop by Evripidou. Σε τι αφορά;
Πάντα θέλαµε να φτιάξουµε κάτι µε τον αδελφό µου, ο οποίος είναι γυµναστής και personal trainer. Το Workshop by Evripidou είναι ένα εργαστήριο, το οποίο ασχολείται ολοκληρωτικά µε την υγεία και την εµφάνιση ενός ατόµου. Προσφέρει τµήµατα γυµναστικής, συµβουλές διατροφής και υγείας από ειδικούς και φυσικά περιλαµβάνει και το Catwalk School Of Modeling το οποίο δεν έχει να κάνει µόνο µε το µόντελιγκ. Παραδίδουµε µαθήµατα styling, επαγγελµατικού µακιγιάζ, πασαρέλας, φωτογραφικής πόζας και συµπεριφοράς. Μπορεί η κάθε γυναίκα να επιλέξει το πακέτο που την ενδιαφέρει. Το Workshop by Evripidou λειτουργεί και ως πρακτορείο µοντέλων. Φέτος πραγµατοποιήσαµε και κάποια projects που ήταν καταπληκτικά.
Αφιερωµένο στη µόδα και το στυλ είναι το προσωπικό σου blog….
Το styleicon247 ξεκίνησε εξαιτίας της αγάπης µου για το στυλ και τη µόδα. Αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog λίγο µετά από σχετικό βραβείο που κέρδισα ως style icon. Εκεί βάζω δικές µου προτάσεις χωρίς να ακολουθώ πιστά τις τάσεις της µόδας. Παίρνω κάποιες τάσεις και τις προσαρµόζω στο δικό µου στυλ και θα πρότεινα και στις άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Πρέπει η κάθε µία να γίνει το δικό της icon.

ΜΕ ΣΤΥΛ
Πες µου πέντε γυναίκες που θεωρείς style icons στην Κύπρο και το εξωτερικό;
Σε ό,τι αφορά την Κύπρο, style icons θεωρώ τις Μαρίσσα Λοΐζου, Βαρβάρα Νικολακάκη, Ελίνα Θεοδότου, Έµιλυ Γιολίτη και Ραµόνα Φίλιπ. Όσο για τις ξένες µπορώ να λέω ονόµατα µέχρι αύριο, θα έλεγα τις Olivia Palermo, Kate Moss, Cara Delevingne, Alexa Chung και Diane Kruger. Βεβαίως το στυλ τους µπορεί να µην µε αντιπροσωπεύει, αλλά τις θεωρώ style icon στη δική τους κατηγορία.
Είσαι µία stylish γυναίκα. Είχες πάντα αυτό το ταλέντο ή το καλλιέργησες;
Πάντα καλλιεργείς το στυλ σου. Σιγά-σιγά µε το χρόνο, φτιάχνεις την εικόνα που εσύ θέλεις να έχεις. Νοµίζω ότι βρήκα το στυλ µου και είµαι απόλυτα κατατοπισµένη ως προς το πώς θέλω να φαίνοµαι τουλάχιστον.
Η εµφάνισή σου είναι πάντα προσεγµένη. Αφιερώνεις χρόνο στον καθρέφτη πριν βγεις από το σπίτι;
∆έκα λεπτά. Είµαι πολύ 'χύµα' στο τι θα βάλω το πρωί, φεύγοντας από σπίτι. Είναι και κάποιες άλλες ηµέρες βέβαια που έχω περισσότερη έµπνευση και δηµιουργώ. Αλλά τις πλείστες φορές επειδή ξυπνώ πρωί, βάζω ό,τι βρω. Απλά εκείνα που έχω µέσα στην ντουλάπα, µου αρέσουν. Αν σου αρέσουν όλα, είναι δύσκολο να πάει κάτι λάθος.
Ξοδεύεις πολλά χρήµατα για τα ρούχα σου;
∆εν έχω σχεδόν ούτε ένα ακριβό κοµµάτι στην γκαρνταρόµπα µου. Μόνο τσάντες, οι οποίες αγοράστηκαν παλιά, γιατί τώρα δεν θα έκανα τέτοιο έξοδο και κάποια παπούτσια. Για ρούχα σπάνια θα ξοδέψω πολλά λεφτά. Υπάρχουν τόσες οικονοµικές λύσεις πλέον, που µπορείς να κάνεις θαύµατα.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Έχεις µία προϊστορία µε τον αθλητισµό… αυτό συνέβαλε στη διαµόρφωση του χαρακτήρα σου;
Πολύ, διότι όταν κάνεις πρωταθλητισµό πρέπει να έχεις τεράστια πειθαρχεία. Όταν µεγαλώσεις µέσα σε αυτό το περιβάλλον, αυτές τις συνήθειες τις µεταφέρεις και στην υπόλοιπή σου ζωή, όπως και το όµορφο κλίµα του ανταγωνισµού. Αν δεν είχα εκείνη την παιδεία, δεν θα µπορούσα να κάνω οποιαδήποτε δουλειά ειδικά στο χώρο των media και του µόντελιγκ.
Σε βοήθησε να παραµείνεις προσγειωµένη;
Ναι, γιατί στον αθλητισµό ανά πάσα στιγµή, µπορείς να βρεθείς από το πρώτο βάθρο, στο τίποτα. Εκπαιδεύεις τον εαυτό σου και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες.
∆ύσκολες στιγµές βίωσες σε ό,τι αφορά στα επαγγελµατικά σου;
Πολλές. Υπήρχαν περίοδοι που έκλαιγα κάθε βράδυ. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγµές που έζησα γι' αυτό και πλέον δεν κάνω εκπτώσεις σε εκείνα που σχεδιάζω να κάνω.
Μετάνιωσες για κάτι που έκανες ή δεν έκανες επαγγελµατικά;
∆εν µετάνιωσα για τίποτα. Κάποτε µπήκα στη διαδικασία να σκέφτοµαι τι έκανα λάθος. Κάποιες φορές σκεφτόµουν µήπως δεν ήµουν πολύ ανοιχτή ή πιο δηµοσιοσχετίστιρια. Ωριµάζοντας όµως λέω 'αυτή είσαι Κωνσταντίνα και για να κάνεις αυτές τις επιλογές αυτή ήταν η αλήθεια σου τη δεδοµένη στιγµή'.
Η οµορφιά υπήρξε στη ζωή σου ευλογία;
Υπήρξε ευλογία και κατάρα. Χάνεις αρκετά πράγµατα, όταν ο άλλος σε θεωρεί απλά όµορφη και δεν µπορεί να δει τι έχεις µέσα σου, ή όταν ξεκινά να σε κρίνει αρνητικά, επειδή µένει στην οµορφιά σου. Όµως µε βοήθησε και σε κάποια άλλα σηµεία της ζωής µου, µην είµαι και αχάριστη!
Φαίνεσαι πολύ ευαίσθητη έτσι είσαι;
Χαίροµαι που το βλέπεις αυτό, γιατί συνήθως µου λένε πως φαίνοµαι πολύ δυναµική και σκληρή. Είναι η γελοία άµυνά µου, που όταν σταµατήσει να υπάρχει γίνοµαι ρεζίλι, γιατί δεν είµαι καθόλου σκληρός άνθρωπος.
Τι σε κάνει να θυµώνεις σήµερα;
Οι γλοιώδεις συµπεριφορές. ∆εν τις αντέχω καθόλου, όπως και την επιδειξιοµανία χωρίς κανένα λόγο. Η δε αχαριστία κάποιων ανθρώπων µε ξεπερνά.
Έχεις κάνει όσα έχεις ονειρευτεί ή έχεις απωθηµένα;
∆υστυχώς ή ευτυχώς δεν σταµάτησα ποτέ να ονειρεύοµαι. Πεθαίνω όταν δεν έχω όνειρα. Σε κάποια φάση της ζωής µου σταµάτησα να ονειρεύοµαι (για πολύ  µικρό διάστηµα) και ήµουν στα όρια απίστευτης µελαγχολίας. Είναι πηγή ζωής τα όνειρα.
Η ευτυχία τι είναι για σένα;
Το να µπορείς να είσαι καλά µε τον εαυτό σου και το σηµαντικότερο να µην περιµένεις από τους άλλους να σε κάνουν ευτυχισµένο. Όταν ζήσεις κάποια πράγµατα, καταλήγεις σε αυτό. Ευτυχία ακόµη είναι, να είσαι υγιής και εσύ και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου. Ευτυχία είναι η ίδια η ζωή, τα όνειρά σου, η αγάπη σε όλα της τα επίπεδα.
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ∆ΟΥ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ / FASHION EDITOR: ΣΟΦΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ / ΜΑΛΛΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ / MΑΚΙΓΙΑΖ: ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ 
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΈΓΙΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΟ GRAND RESORT ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1499 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3625 s // Total time: 2.5123 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X