Μητέρα γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας ήταν ιερόδουλη!


Μητέρα γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας ήταν ιερόδουλη!

Σήμερα έχουν τυπικές πια σχέσεις

Μεγάλωσε και πέρασε μεγάλο κομμάτι των παιδικών της χρόνων σε πόλη της Πελοποννήσου, όπου έμενε μόνο με τη μητέρα της, καθώς οι γονείς της ήταν χωρισμένοι.Η παρουσιάστρια, που σήμερα διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, πέρασε δύσκολα και "στιγματισμένα" παιδικά χρόνια επειδή, ήταν το "κοριτσάκι της ιερόδουλης της πόλης".

Η μητέρα της για να τα βγάλει πέρα και να μεγαλώσει την κόρη της, είχε ανοίξει οίκο ανοχής και ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τις υπηρεσίες της, αλλά και την προσωπικότητα της, καθώς ήταν μια δυναμική και ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα.

Όμως οι κακές γλώσσες και τα κουτσομπολιά σε μια επαρχιακή πόλη, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωναν καθημερινά την οικογενειακή τους γαλήνη.

Όταν η παρουσιάστρια, έβγαλε το δημοτικό, η μητέρα της για να την προστατεύσει, την έστειλε να ζήσει με συγγενείς στην Αθήνα. Μεγαλώνοντας, σε προστατευμένο περιβάλλον, άρχισε να απομακρύνεται από τη μητέρα της και στο τέλος να μην εγκρίνει το επάγγελμα της!

Οι φήμες λένε, σήμερα, πως η παρουσιάστρια έχει τυπικές πια σχέσεις με τη μητέρα της, η οποία εδώ και μια δεκαετία έχει σταματήσει το "αρχαιότερο επάγγελμα" και έχει κλείσει τον οίκο ανοχής.

Για την ιστορία να σας αναφέρουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια, αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της και ψάχνει επαγγελματική στέγη, καθώς η εκπομπή που παρουσίαζε έχει κάνει τον κύκλο της.

Tags διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4959 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3137 s // Total time: 2.8096 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X